Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta Tekirdağspor, sezonun açılış maçında deplasmanda Evrensekiz Evrenspor ile karşılaştı. İkinci yarı oynadığı futbolla galibiyeti kaçıran sarı siyahlılar 1 puana razı oldu.

Trakyagazetesi Tekirdağspor Bir Puanla Döndü 2 
BAL’da yeni sezon 6 Ekim Pazar günü oynanan maçlarla başladı.
Temsilcimiz Tekirdağspor sezonun ilk maçında Evrensekiz Spor Kompleksi’nde, Evrensekiz Evrenspor’a konuk oldu. Mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.
Tekirdağspor yenilenen kadrosu ile mücadeleye şu 11 ile çıktı: 30. Berkan Tanrıinan, 47. Hüseyin Onan, 4. Rasim Yüzeir, 24. Gürol Karataş, 20. Hakan Pehlivan, 7. Umut Kalyoncu, 19. Mervan Doğruer, 61. Ceyhun Kalıntaş, 17. Burhan Demir, 10. Fatih Şahin Müjde, 77. Birol Öztürk
Sezonun ilk haftasında dengeli geçen maçtan gol sesi çıkmadı ve taraflar 1’er puana razı oldu.
Sezonun ikinci haftasında Tekirdağspor evinde Yalovaspor’u konuk ederken, Evrensekiz Evrenspor deplasmanda Darıca Gençlerbirliği A.Ş.’ye konuk olacak.
İLK HAFTA MAÇLARI OYNANDI
Bir diğer Tekirdağ temsilcisi Kapaklıspor ise sahasında Keşanspor’u konuk etti. Kapaklı Sahası’nda oynanan mücadeleyi Kapaklıspor 2-0 kazanarak sezona 3 puanla başladı. Kapaklıspor ‘un gollerini 84. dakikada Asım Can Çaykıran ve 88. dakikada Batuhan Çerman kaydetti. 
Grupta Hendekspor ise Hendek Atatürk Stadyumu’nda Sapanca Gençlikspor’u ağırladı. Müsabaka başladığı gibi 0-0 eşitlikle tamamlandı.
Bir diğer mücadelede Çayırovaspor ile Darıca Gençlerbirliği A.Ş. Çayırovaspor Stadı’nda karşılaştı. Çayırovaspor mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.  
Grubun bir diğer müsabakasında Yalova derbisi oynandı. Yalovaspor ile Yeşil Yalova FK Spor Kulübü Yalova Atatürk Stadyumu’nda 5 Ekim Cumartesi günü kozlarını paylaştı. Mücadeleyi Yeşil Yalova FK Spor Kulübü 69. dakikada Mert Gün’ün golüyle 1-0 galip tamamladı. 
İzmit derbisinde ise Gölcükspor’un konuğu Karamürselspor oldu. Gölcük Şehir Stadyumu’nda oynanan maçı son saniye golü ile Gölcükspor 1-0 kazandı. Gölcükspor’un golünü 90+5’te Volkan Geyik kaydetti.
Geçen sezonun iddialı ekibi Gebzespor ise evinde Ferizlispor 2011 ile karşılaştı. Gebze Alaettin Kurt Stadyumu’nda oynanan müsabaka golsüz eşitlikle sona erdi.
Grubun son maçında ise Karasuspor ile Bozüyük Vitraspor kozlarını Karasu İlçe Stadı’nda paylaştı. Mücadeleyi Karasuspor 1-0 galip tamamladı.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup 1. Hafta Sonuçları

BAL’da Tekirdağ temsilcileri karşılaşacak BAL’da Tekirdağ temsilcileri karşılaşacak

Evrensekiz Evrenspor 0-0 Tekirdağspor
Kapaklıspor 2-0 Keşanspor 
Hendekspor 0-0 Sapanca Gençlikspor 
Çayırovaspor 3-2 Darıca Gençlerbirliği A.Ş.
Yalovaspor 0-1 Yeşil Yalova FK Spor Kulübü
Gölcükspor 1-0 Karamürselspor
Gebzespor 0-0 Ferizlispor 2011
Karasuspor 1-0 Bozüyük Vitraspor

Kaynak: İlkay Danacılar