Süper Amatör’de start veriliyor Süper Amatör’de start veriliyor

Bölgesel Amatör Lig’de yer alan Tekirdağspor yeni sezon öncesi yeni teknik ekibiyle çıktığı ikinci hazırlık maçında BAL Ligi temsilcisi Çatalcaspor ile karşılaştı. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan müsabakayı Tekirdağspor 1-0 kaybetti.
Çatalcaspor’un golünü 24. dakikada Eren Makul kaydetti.

MAÇTAN DAKİKALAR
Müsabaka orta saha mücadelesi şeklinde başlarken, Çatalcaspor Tekirdağspor’a göre daha baskın olarak maça başladı.
Mücadelenin 24. dakikasında konuk ekip Çatalcaspor’un golü geldi. Çatalcaspor’da Eren Makul ceza sahasının dışında topla buluştu. Makul yaptığı aşırtma vuruşla topu filelere gönderdi: 0-1.
Çatalcaspor golün ardından ataklarını sürdürdü. Mücadelenin 33. dakikasında gelişen Çatalcaspor atağında top direkten geri geldi. Sağ kanattan Eren Makul’un kullandığı köşe vuruşunda arka direkte topu kontrol eden Ömer Faruk dar açıdan vuruşunu yaptı. Top direkten geri geldi.
Müsabakanın 37. dakikasında Tekirdağspor beraberlik golüne çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Mervan ortayı yaptı. Penaltı noktası üzerinde Birol Öztürk kafayı vurdu. Top yandan dışarı gitti.
Mücadelenin ilk yarısı Çatalcaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarı düşük tempoda başlarken ilk tehlikeli pozisyon 56. dakikada konuk ekip Çatalcaspor’dan geldi. Çatalcaspor atağında sağ kanatta topu alan Gökhan Güler uzaktan kaleyi yokladı. Top üst direkten dışarı gitti.
Kalan dakikalarda iki takımda bütün oyuncuları denemek amacıyla değişikliklere gitti. Tekirdağspor direnç gösterip beraberlik golünü arasa da kalan sürede başka tehlike olmadı ve mücadele Çatalcaspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 
Tekirdağspor teknik heyeti maçtan sonra yaptıkları açıklamada; ‘‘ Bugün skordan bağımsız ortaya konan mücadele gelecek adına umut vericiydi. Sakin ve sabırlı oyunumuzu sürdürdüğümüzde sonuç da gelecektir. Oyuncuların istekli oluşu bizi memnun etti. Lig başlayana kadar transfer çalışmalarımız sürecek ve takım olarak en hazır şekilde mücadeleye başlayacağız.’’ ifadelerini kullandı. 
Tekirdağspor’un mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig’de sezon 5-6 Ekim’de başlayacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı