Bölgesel Amatör Lig’de yer alan Tekirdağspor yeni sezon öncesi yeni teknik ekibiyle çıktığı üçüncü hazırlık maçında BAL Ligi temsilcisi Beylikdüzüspor ile karşılaştı. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan müsabakayı Tekirdağspor penaltıdan yediği 2 golle 3-2 kaybetti.
Tekirdağspor’un gollerini 30. dakikada Birol Öztürk ve 67. dakikada Ceyhun Kalıntaş kaydetti. 

Tekirdağ 1. Amatör’de 2. hafta oynanacak Tekirdağ 1. Amatör’de 2. hafta oynanacak

MAÇTAN DAKİKALAR
Müsabaka orta saha mücadelesi şeklinde başladı.
İki takımda net bir fırsat yaratamazken Beylikdüzüspor ataklarını sıklaştırdı.
Mücadelenin 17. dakikasında savunma arasına atılan topta Beylikdüzüsporlu oyuncu Tekirdağsporlu savunma oyuncusunun müdahalesi sonrası yerde kaldı.  Hakem penaltı noktasını gösterdi. Beylikdüzüsporlu oyuncu topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi: 0-1.
Golün ardından Tekirdağspor rakip kaleye yüklenmeye başladı. Mücadelenin 30. dakikasında organize gelişen atakta Tekirdağspor’da Eren Baştepe orta sahada rakibinden iyi sıyrıldı. Topu sağ kanattaki Mervan’ın önüne bıraktı. Mervan ise geriden gelen Hüseyin Onan’ın koşu yoluna pasını verdi. Hüseyin Onan son çizgiden topu ceza alanına çevirdi. Yerden gelen topa Birol Öztürk tek kuruşla beraberliği getirdi: 1-1
Mücadelenin ilk yarısı 1-1 beraberlikle tamamlandı.
İkinci yarıya Beylikdüzüspor golle başladı. Tekirdağspor’da savunma pasla çıkmak isterken Rasim Yüzeir topu ayağından kaçırdı. Araya giren Beylikdüzüsporlu oyuncu şutunu çekti. Top üst direkten geri geldi. Beylikdüzüsporlu 23 numara önün düşen topu boş kaleye ağlara gönderdi: 1-2.
Daha sonra iki takımda oyuncu değişiklikleri yaptı.
Tekirdağspor tekrardan beraberlik golü için hücum ederken, Birol Öztürk savunma arkasına sarktı. Kalecinin müdahalesi ile yerde kalan tecrübeli forvet takımına serbest vuruş kazandırdı. 
67. dakikada topun başına geçen Ceyhun Kalıntaş sol çaprazdan topu direk kaleye gönderdi. Top ağlarla buluştu: 2-2.
Golün ardından Tekirdağspor hızlı hücumlarla üçüncü golü ararken, iki takımda iyi bir mücadele ortaya koydu. 
Maç tam bu skorla bitecek derken uzatma dakikalarında Beylikdüzüspor oyuncusu sağ kanattan ceza alanına girdi. Tekirdağsporlu Eren Genç’in arkadan müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem bir kez daha ‘penaltı’ dedi. 
23 numaralı Beylikdüzüsporlu oyuncu topu ve kaleci farklı köşelere gönderdi ve mücadele 3-2 Beylikdüzüsporun üstünlüğü ile sona erdi.
Tekirdağspor’un mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig’de sezon 5-6 Ekim’de başlayacak.

Kaynak: İlkay Danacılar