Tekirdağsportransferde Doğukan Dülger ile sözleşme yenilerken, dış transferde Eren Baştepe, Emir Mervan Doğruer, Gürol Karataş, Berkan Tanrıinan, Burhan Demir, Umut Toprak Kalyoncu, Gökdeniz Yorulmaz, Ulaş Doğuş Kaya ve  ile sözleşme imzaladı.

MERT EREN AYRILDI
Ayrıca kısa bir süre önce eski oyuncusu tecrübeli kaleci Mert Eren’i kadrosuna kattığını açıklayan Tekirdağspor yönetimi oyuncu ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyurdu.

Tekirdağ U14 Ligi’nde 4. hafta programı belli oldu Tekirdağ U14 Ligi’nde 4. hafta programı belli oldu

Tekirdağspor iç transferde Doğukan Dülger ile sözleşme yenilerken, kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘Tekirdağsporumuz  iç transferde Doğukan Dülger ile 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı. Doğukan Dülger’e ‘hoş geldin’ diyor, sarı siyahlı formayla nice zaferler diliyoruz.’’ denildi. 
Dış transferde ise Eren Beştepe ile ilgili yapılan açıklamada; ‘‘Tekirdağsporumuz dış transferde geçtiğimiz sezon 100.Yılspor’da güzel bir sezon geçiren Eren Baştepe ile 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı Eren Baştepe’ye ‘hoş geldin’ diyor, sarı siyahlı formayla nice zaferler diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.
Emir Mervan Doğruer’i de açıklayan Tekirdağspor yaptığı bilgilendirmede; ‘‘Tekirdağsporumuz dış transferde Emir Mervan Doğruer ile 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı. Emir Mervan Doğruer’e ‘hoş geldin’ diyor, sarı siyahlı formayla nice zaferler diliyoruz.’’ denildi.
Gürol Karataş’ı kadrosuna katan Tekirdağspor; ‘‘Tekirdağsporumuz dış transferde Gürol Karataş ile 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı. Gürol Karataş’a ‘hoş geldin’ diyor, sarı siyahlı formayla nice zaferler diliyoruz.’’ açıklaması yapıldı.
Kaleci Mert Eren’in ayrılığı sonrası kaleye takviye yapan Tekirdağspor Berkan Tanrıinan’ı açıkladı. Yapılan açıklamada; ‘‘Tekirdağsporumuz dış transferde Berkan Tanrıinan ile 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı. Berkan Tanrıinan’a ‘hoş geldin’ diyor, sarı siyahlı formayla nice zaferler diliyoruz.’’ denildi.
Galatasaray altyapısında yetişen Burhan Demir’i kadrosuna katan sarı siyahlılar yapılan bilgilendirmede; ‘‘Tekirdağsporumuz dış transferde Galatasaray’ın alt yapısında yetişen sırasıyla Fethiyespor, Nazilli Bld. ,Sultangazi, Bayrampaşa’da top koşturmuş ve geçtiğimiz sezonu Gümüşhanespor’da geçiren Burhan Demir 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı. Burhan Demir’e ‘hoş geldin’ diyor, sarı siyahlı formayla nice zaferler diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.   
Altay altyapısında yetişen Umut Toprak Kalyoncu ile anlaşan Tekirdağspor yaptığı açıklamada; ‘‘Tekirdağsporumuz dış transferde Altay’ın alt yapısında yetişen sırasıyla Çine Madran, Yatağan belediye spor son olarak ta İncirliova’da geçiren Umut Toprak Kalyoncu 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı. Umut Toprak Kalyoncu’ya‘hoş geldin’ diyor, sarı siyahlı formayla nice zaferler diliyoruz.’’ denildi.
Alt yapısından yetişen Gökdeniz Yorulmaz ile de anlaşmaya varan Tekirdağspor yaptığı bilgilendirmede; ‘‘Tekirdağsporumuz dış transferde altyapımızdan yetişen ve geçtiğimiz sezon Tavşanlı Linyit Spor’da forma giyen Gökdeniz Yorulmaz ile 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı. Gökdeniz Yorulmaz’a‘hoş geldin’ diyor, sarı siyahlı formayla nice zaferler diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.
Sivas 4 Eylül forması giyen Ulaş Doğuş Kaya ile anlaşan Tekirdağspor yapılan açıklamada; ‘‘Tekirdağsporumuz dış transferde geçtiğimiz sezon Sivas 4 Eylül Spor’da forma giyen Ulaş Doğuş Kaya ile 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı. Ulaş Doğuş Kaya’ya ‘hoş geldin’ diyor, sarı siyahlı formayla nice zaferler diliyoruz.’’ denildi. 
Tekirdağspor son olarak Lüleburgazspor forması giyen Ahmet Hakan Han’ı açıkladı. Yapılan açıklamada; ‘‘Tekirdağsporumuz dış transferde geçtiğimiz sezon Lüleburgazspor’da forma giyen Ahmet Hakan Han ile 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı. Ahmet Hakan Han’a‘hoş geldin’ diyor, sarı siyahlı formayla nice zaferler diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.

Tekirdağspor daha önce de iç transferde Ceyhun Kalıntaş, Hüseyin Onan, Hakan Pehlivan, Rasim Yüzeir, Eren Genç ve Muhammet Çuluak ile anlaşmaya varırken, dış transferde Ünal Avcı, Doğukan Çınar, Fatih Şahin Müjde ve Melih Akın ile anlaşmaya varmıştı.

B0286959 83A6 488F B042 04D7Efefe7B809Af07Fc 0660 4Fe1 Bb05 7Da9Ef65384E9A17F955 D810 4F63 862D Ab78D6E587B3

Kaynak: İlkay Danacılar