Tekirdağspor hazırlık maçında mağlup oldu: 0-1 Tekirdağspor hazırlık maçında mağlup oldu: 0-1

Tekirdağspor iç transferde Muhammet Çuluak ile sözleşme yenilerken dış transferde geçmiş dönemde formasını giymiş deneyimli kaleci Mert Eren’i transfer etti. Kulüpten Muhammet Çuluak ile ilgili yapılan açıklamada; ‘‘Tekirdağsporumuz  iç transferde Muhammet Çuluak ile 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı. Rasim Yüzeir’e ‘hoş geldin’ diyor, sarı siyahlı formayla nice zaferler diliyoruz.’’ denildi. 
Kaleci olarak bir başka transfer olan deneyimli file bekçisi Mert Eren ile ilgili yapılan bilgilendirmede; ‘‘Tekirdağsporumuz dış transferde Mert Eren ile 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı. Altyapımızdan yetişen ve yıllarca takımımızın kalesini korumuş tarihi final maçımızda da kalemizde yer almış olan Mert Eren’e ‘hoş geldin’ diyor, sarı siyahlı formayla nice zaferler diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.
Tekirdağspor daha önce de iç transferde Ceyhun Kalıntaş, Hüseyin Onan, Hakan Pehlivan, Rasim Yüzeir ve Eren Genç ile anlaşmaya varırken, dış transferde Ünal Avcı, Doğukan Çınar, Fatih Şahin Müjde ve Melih Akın ile anlaşmaya varmıştı.

Kaynak: İlkay Danacılar