Tekirdağspor’da bu sezon başında Eylül ayında göreve gelen teknik direktör Uğur Aytaç ve ekibi, ilk 4 haftada ligde istenilen sonuçların alınamaması dolayısıyla kulüple karşılıklı anlaşarak görevinden ayrıldı. Yardımcı ekip ile de yollar ayrılırken, Tekirdağspor’dan yapılan açıklama sonrası yeni teknik ekibin en kısa sürede duyurulacağı belirtildi.
Tekirdağspor kulübünden konu ile ilgili yapılan açıklamada: ‘‘Sezon başında anlaşmış olduğumuz hocamız Uğur Aytaç ve ekibiyle bugünkü karşılaşma sonucunda karşılıklı anlaşarak vedalaşmış bulunmaktayız. Hocamıza ve ekibine vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür eder gelecek hayatında başarılar dileriz.Takımımızın başına gelecek hocamızıda en yakın zamanda siz kıymetli taraftarlarımıza bildireceğiz.’’ denildi.

Tekirdağspor, lider Gölcükspor’u ağırlayacak Tekirdağspor, lider Gölcükspor’u ağırlayacak

Tekirdağspor, 2024-2025 sezonu Bölgesel Amatör Lig’de 4 hafta sonunda 3 beraberlik ve 1 yenilgi alırken, henüz galibiyetle tanışamadı. 
Tekirdağspor ilk maçta deplasmanda Evrensekiz Evrenspor ile golsüz berabere kalırken, ikinci haftada evinde Yalovaspor ile golsüz berabere kalan sarı siyahlılar, 3. haftada deplasmanda Kapaklıspor ile aynı skoru paylaşmıştı. Tekirdağspor son olarak 4. haftada konuk ettiği lider Gölcükspor’a 2-0’ mağlup olmuştu.

Kaynak: İlkay Danacılar