Tekirdağ U13 Ligi’nde 5. haftada gol yağmuru Tekirdağ U13 Ligi’nde 5. haftada gol yağmuru

2023-2024 sezonu Tekirdağ U18 Futbol Ligi A Grubu, kritik maçlara sahne oldu  
A Grubu’nda 5 maçta topladığı 13 puanla lider olan Çorlu Belediye Futbol Kulübü, 6 puanla 5. sırada yer alan Ergene Gençlikspor ile kozlarını Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda paylaştı. Çorlu Belediye Futbol Kulübü rakibine acımadı ve maçı 6-0 kazanmayı başardı. Çorlu Belediye Futbol Kulübü bu sonuçla 16 puana ulaşarak zirvedeki yerini korudu ve grupta şampiyonluğa ulaştı. Ergene Gençlikspor ise 6 puanla 5. sırada kaldı. 
Topladığı 12 puanla 2. basamakta yer alan Fevzipaşaspor ise deplasmanda, grupta puansız olarak 7. basamakta yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor’a konuk oldu. Marmaraereğlisi Sahası’nda oynanan maçta Fevzipaşaspor rakibini gole boğdu ve 10-0 galip geldi. Fevzipaşaspor bu sonuçla 15 puana yükseldi ve 2. sırada yer aldı. Marmaraereğlisi Belediyespor ise puansız olarak 7. basamakta yer aldı. 
Topladığı 10 puanla 3. sırada yer alan Tekirdağ Marmaraspor, 9 puanla 4. sırada yer alan Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor ile Hayrabolu Sahası’nda karşılaştı. Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor rakibine şans tanımadı ve maçı 5-1 galip tamamlamayı başardı. Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 12 puana ulaşarak 3. sıraya yükselirken, Tekirdağ Marmaraspor 10 puanla 4. sıraya geriledi. 
Puansız olarak 6. sırada yer alan Kızılpınar Uzayspor ise haftayı BAY geçti.
TEKİRDAĞ U18 FUTBOL LİGİ A GRUBU 7. HAFTA SONUÇLARI 
Çorlu Belediye Futbol Kulübü 6–0 Ergene Gençlikspor
Marmaraereğlisi Belediyespor 0–10 Fevzipaşaspor 
Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor 5–1 Tekirdağ Marmaraspor
Kızılpınar Uzayspor – BAY

Kaynak: İlkay Danacılar