Süleymanpaşa Kent Konseyi yönetimi aldığı kararla, Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Mutlukent Çay bahçelerinde 65 yaş üzeri vatandaşlara ve öğrencilere öğlen saatlerinde pizza dağıtımı gerçekleştiriyor. Salı ve Perşembe günleri öğlen saatlerinde pizza dağıtımı gerçekleştiren Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Hülya Çetin, ‘’Göreve geldikten sonra başlatmış olduğumuz bu proje ile hem yaşlılarımızın hem öğrencilerimizin bir nebze de olsa yanında olmak istedik’’ dedi.

ÖĞRENCİ VE YAŞLILAR FAYDALANIYOR

Konuyla ilgili açıklama yapan Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Hülya Çetin; ‘’ Görevimizin farkındayız, elimizden geldiğince Süleymanpaşalı vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. İlk yaptığımız toplantıda aldığımız karar doğrultusunda bu projeyi gerçekleştirdik. Her hafta Salı ve Perşembe günleri Süleymanpaşa ilçemizde bulunan tüm Mutlukent Çay Bahçelerinde 65 yaş üzeri vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize pizza dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Olumlu ve güzel tepkiler alıyoruz, daha güzel projeler yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.

"Toprağın "tavını" bekleyin" "Toprağın "tavını" bekleyin"

KIRTASİYE DESTEĞİ YAPILMIŞTI

Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanlığı, daha öncede Eğitim-İş Tekirdağ şubesi ile ortaklaşa okula başlayan ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye desteği sağlamıştı.

Kaynak: Özge Ebecek