Tekirdağ 2. Amatör hafta sonu futbola doyuracak Tekirdağ 2. Amatör hafta sonu futbola doyuracak

2023-2024 sezonu futbol Tekirdağ U14 Ligi Play-Off Grubu’nda 4. hafta maçları oynandı. Grubun en önemli maçında Fevzipaşaspor rakibini mağlup ederek liderliği kaptı.
FEVZİPAŞA LİDER KALDI
Lider Fevzipaşaspor ile zirve ortağı Çorlu Belediye Futbol Kulübü kozlarını Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda paylaştı. Liderlik açısından büyük önem taşıyan maçı Fevzipaşaspor 1-0 kazanmayı başardı. Fevzipaşaspor 4’te 4 yaparak 12 puana ulaşırken, Çorlu Belediye Futbol Kulübü 9 puanla 2. sırada yer aldı.          
KAPAKLI SİTESPOR RAKİBİNİ YAKALADI
Zirvenin takipçisi Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ise Kapaklı Sitespor’u konuk etti. Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Kapaklı Sitespor 3-0 kazanarak rakibiyle puanını eşitledi ve 6 puana yükselerek 3. sıraya çıktı. Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ise 6 puanla 4. sıraya geriledi.
TEKİRDAĞ GÜCÜSPOR İLK PUANLALARINI ALDI
Grubun diğer maçında grupta puansız iki ekip olan Tekirdağ Gücüspor ile Ergene Velimeşespor ilk puanlarını almak için 13 Kasım Sahası’nda kapıştı. Gollü geçen mücadeleyi Tekirdağ Gücüspor 4-2 galip tamamladı. Tekirdağ Gücüspor 3 puana ulaşarak 5. basamakta yer alırken, Ergene Velimeşespor puansız şekilde 6. basamakta yer aldı. 
2023-2024 SEZONU TEKİRDAĞ U14 LİGİ PLAY-OFF GRUBU 4. HAFTA FİKSTÜRÜ
Tekirdağ Gücüspor 4–2 Ergene Velimeşespor
Çorlu Belediye Futbol Kulübü 0–1 Fevzipaşaspor
Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 0–3 Kapaklı Sitespor

Kaynak: İlkay Danacılar