Süleymanpaşa İlçe Başkanlığında “Olağan Kongre Delege Seçimi” gerçekleştirildi. 
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, gazetemize yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasıyla başlayan 8. Olağan Kongre,  6360 sayılı yasayla kurulan yeni ilçelerde ise 3. Olağan Kongre dönemini hep beraber idrak ettiklerini söyledi. 
Cumartesi 5, pazar günü ise 6 ilçede delegeleri tespit için üyelerle buluştuklarını belirten Gümüş, şunları kaydetti:
“Büyük aile buluşmalarında tüm Türkiye’de 21 ve 22 Eylül’de ilçe delegelerimiz tespit edildikten sonra, 3 gün sonra da delegelerimiz kesinleşmiş olacak. Ondan sonra Merkez Karar Yönetim Kurulu kararı uyarınca, Genel Merkez Teşkilat Başkanlarımızın belirlediği takvim doğrultusunda ekim ayının ikinci haftasından sonra, kasıma uzanacak şekilde 11 ilçemizde inşallah bayram havasında ilçe kongrelerimizi hep beraber yapacağız. Diğer ilçelerimize de gidip hayırlı olsun diyeceğiz.”

“YENİ BİR HEYECANLA YOLLARA DÜŞECEĞİZ”
 Kongrelerin birlik ve beraberliklerine katkı sunacağını aktaran Gümüş, “Yeni arkadaşlarımızla hep beraber yeni bir heyecanla yollara düşeceğiz. Kongrelerimiz ilimize, partimizi memleketimize hayırlı olsun” diye konuştu. 

İstismara uğrayan Sıla Bebek'ten kötü haber İstismara uğrayan Sıla Bebek'ten kötü haber

400 DELEGE KONGREDE OY KULLANACAK
Bir süre önce AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı görevine atanan Nusret Mandacı ise Olağan Kongre Delege Seçimi’ne tüm mahallelerdeki üyelerini davet ettiklerini söyledi.  
“Demokrasi şöleni”nin ilk adımını gerçekleştirdiklerini dile getiren Mandacı, “İkinci adımı inşallah Süleymanpaşa İlçe Kongresi olarak taçlanacak” diye konuştu. 

Mandacı, Süleymanpaşa ilçesinde 23 bin civarında üyeleri bulunduğunu belirterek,“
Bunların içerisinden mahallelere dağıtarak 400 delegemizi seçiyoruz. Bu 400 delegemiz Allah’ın izniyle önümüzdeki Süleymanpaşa İlçe Kongremizde oy kullanacak” dedi.

Kaynak: Abdullah Yalçın