Türkan Saylan’ın ismi Marmaraereğlisi’nde yaşatılacak Türkan Saylan’ın ismi Marmaraereğlisi’nde yaşatılacak

Belediye tarafından 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencileri için hazırlatılan akademi kartlar; yapay zeka destekli, ders tekrarları, danışmanlık, testler ve sınav çalışmalarını içerisine alan kapsamlı bir eğitim paketi olarak öğrencilerin hizmetine sunuldu. 
Akademi kart sayesinde öğrenciler, sınavlara en iyi şekilde hazırlanma fırsatı bulacak.
Akademi kartları okulları tek tek gezerek okul müdürleri ile öğrencilere teslim eden Belediye Başkan Yardımcısı Halide Avlu, Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter öncülüğünde öğrencilerin başarılarına katkı sağlamayı ve eğitimde fırsat eşitliği yaratmayı hedeflediklerini belirtti. 
Avlu "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi Marmaraereğlisi Belediyesi olarak her zaman desteklemeye devam edeceğiz" dedi.
Akademi Kart ile sunulan bu eğitim paketi, öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına göre özelleştirilen ders programları, yapay zeka destekli analizler ve sınav çalışmaları ile öğrencilerin başarılarını artırmayı amaçlıyor.
Marmaraereğlisi Belediyesi, bu projeyle eğitimde yeni bir dönemin kapılarını aralarken, öğrencilere sağladığı bu fırsatın onların hayatlarında büyük fark yaratması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi