Ergene Velimeşe deplasmana hazırlanıyor Ergene Velimeşe deplasmana hazırlanıyor

Önümüzdeki sezon başarılı olmayı hedefleyen Akçeşmespor 2 oyuncu ile sözleşme imzaladı. Yeşil beyazlılar Tekirdağspor forması giyen kaleci Yiğit Çaylak ve Büyük Çınarlıspor forması giyen forvet oyuncusu Fikrican Emanet ile sözleşme imzaladı.
Akçeşmespor, geçtiğimiz sezon Tekirdağspor forması giyen kaleci Yiğit Çaylak ile sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘Geçtiğimiz sezon Tekirdağspor forması giyen kaleci Yiğit Çaylak ile sözleşme imzaladık. Kendisine hoş geldin diyor, formamız altında başarılı bir sezon diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.

Yeşil beyazlı ekip geçtiğimiz sezon Büyük Çınarlıspor forması giyen 24 yaşındaki forvet oyuncusu Fikrican Emanet ile sözleşme imzaladı. Yapılan bilgilendirmede; ‘‘Geçtiğimiz sezon Büyük Çınarlıspor forması giyen forvet oyuncusu Fikrican Emanet ile sözleşme imzaladık. Kendisine hoş geldin diyor, formamız altında başarılı bir sezon diliyoruz.’’ denildi.

DAHA ÖNCE DE 10 TRANSFER AÇIKLAMIŞTI
Akçeşmespor daha önce iç transferde Ömürcan Karabacak ile sözleşme yenilerken, dış transferde Misinlispor’dan hücum oyuncusu Taner Tiryaki ve Tekirdağspor’dan savunma oyuncusu Rıza Bulut ile sözleşme imzalamıştı.
Yeşil beyazlılar aynı zamanda geçtiğimiz sezon Süper Amatör Küme’de mücadele eden 100. Yılspor’da forma giyen savunma oyuncusu Cenk Mozakoğlu’nu kadrosuna katmıştı. İç transferde de imzaları attıran yeşil beyazlı ekip 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Göktuğ Güngör, genç savunma oyuncusu Erdeniz Esgin ve 17 yaşındaki genç file bekçisi Emir Yorulmaz ile de sözleşme yenilemişti.
Akçeşmespor Namık Kemalspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Yusuf Kerem Özkan ve savunma oyuncusu Okan Çelik ile anlaşmaya varmıştı.
Yeşil beyazlılar yine iç transferde geçtiğimiz sezon adından sıkça söz ettiren 17 yaşındaki genç hücum oyuncusu Kaan Güralp ile yola devam demişti.

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Küme’de mücadele eden Akçeşmespor 2024-2025 futbol sezonunda Süper Amatör Küme’ye davet edilmişti

Kaynak: İlkay Danacılar