Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediye, altyapı ve üstyapı hizmetlerinin yanı sıra peyzaj çalışmaları ile kente yeni bir çehre kazandırdı. 

Belediye, kente kazandırılan eserlerin bakımlarını da gerçekleştirerek daha yaşanabilir bir Tekirdağ için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

Bu kapsamda ilçelere kazandırılan 3 boyutlu Atatürk siluetlerinin bakım ve güzelleştirme çalışmalarına başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Muratlı ilçesi meydan peyzaj düzenlemesi çerçevesinde Atatürk silüeti çevresinde çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında Atatürk silüeti çevresinde 50 metrekare doğal gümüş parlatma mermer taşı döşeme işlemi yapıldı.

Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Atatürk siluetlerinin bakım ve güzelleştirme çalışmalarını yaptıklarını söyledi. 

Albayrak, şunları kaydetti:

“Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığında görev yapan ekipler Muratlı ilçemizdeki Atatürk silüeti etrafında yapılması planlanan çevre düzenlemesi kapsamında 50 metrekare mermer taşı döşeme işlemi ve çiçeklendirme çalışmalarını tamamladı. İlçelerimize kazandırdığımız bu siluetlerle Ata’mıza olan sevgimizi ve bağlılığımızı bir nebze de olsa göstermeye çalışmış oluyoruz. Mustafa Kemal Atatürk Türkiye’nin kalbidir ve daima öyle kalacaktır. Onun fikirleri ve idealleri sonsuza kadar yol göstericimiz olacaktır. Bizler de onun emanetlerine sahip çıkarak ve unutturmayarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz.”

Muhabir: Hilal Baran

Editör: Trakya Gazetesi