Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu Tekirdağ ilçe belediye başkanlarına ziyaretlerini sürdürdü.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Genel Sekreteri İsa Kunt, Başkan Yardımcıları Emin Neşeli ve Özgür Öztürk Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Malkara ilçesindeki tesislerin durumlarının konuşulduğu ve amatör sporun daha ileri taşımak için fikir alışverişinde bulunulan keyifli sohbet sonrasında Belediye Başkanına Milli Takım forması takdim edildi.
Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk ziyaret dolayısıyla Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ve yönetim kuruluna teşekkür etti. 

Tekirdağ U14 Ligi’nde ilk hafta sona erdi Tekirdağ U14 Ligi’nde ilk hafta sona erdi

‘‘HER ZAMAN DESTEĞİMİZ SÜRECEK’’
Daha sonra Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Başkan Yardımcısı Emin Neşeli ve Eğitim Sekreteri Gürol Şenol Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Çerkezköy ilçesinde bulunan kulüplerin ve tesislerin durumu konuşuldu. Ayrıca amatör sporu daha ileri taşımak için fikir alışverişinde bulunulurken keyifli sohbet sonrasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a Milli Takım forması hediye edildi.
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay amatör spora her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek hediye ve ziyaretleri için Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ve beraberindekilere teşekkürlerini iletti. 

GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET
Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Tekirdağ iline ait tesislerin durumlarının konuşulduğu sohbet sonrasında Başkan Karamehmetoğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Üzgün’e Milli Takım formasını takdim etti.
Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün ziyaret için teşekkür ederken Tekirdağ ilinde sporu geliştirmek, spora teşvik etmek ve gençlerin spora kazandırılması için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri ve hediyeleri için Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu’na çok teşekkür ederim.’’ dedi.    

İLÇELERİ ZİYARET ETMİŞTİ
Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ersan Karamehmetoğlu daha önce de Muratlı Belediye Başkanı Varol Türel, Hayrabolu Belediye Başkanı Tuncer Başoğlu, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Onur Bozkurter ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u ziyaret ederek ilçelerde bulunan kulüplerin ve tesislerin durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştu.

Kaynak: İlkay Danacılar