Yeni yüzüyle göz doldurdu Yeni yüzüyle göz doldurdu

Çerkezköy Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik her yıl düzenlenen Sünnet Şöleni kapsamında Çerkezköy Belediyesine başvuran yaklaşık 320 çocuğun sünnetleri Özel Akut Polikliniği’nde ve Optimed Hastanesi’nde ücretsiz gerçekleştirildi.

Çerkezköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni kapsamında sünnet olan çocukları ziyaret eden Belediye Başkanı Vahap Akay, yetkililerden bilgi aldıktan sonra sünnet olan çocuklara ve ailelerine “geçmiş olsun” temennisinde bulundu.
Çerkezköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni’ne başvuruların sona erdiğini ve yapılan sosyo-ekonomik değerlendirme sonucunda 60 aydan gün almış 320 çocuğumuzun tespit edildiğini belirten Akay, “320 yavrumuzun sünnetleri Optimed Hastanesi’nde ve Özel Akut Polikliniği’nde yapıldı. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu yıl Belediyemiz tarafından 320 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Sünnet olan tüm çocuklarımıza çeşitli armağanlar vereceğiz ve sünnet kıyafeti hediye edeceğiz. Ayrıca ağustos ayı sonunda bu yıl 6.’sını düzenleyeceğimiz Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali’nde sünnet olan çocuklarımız için Sünnet Şöleni düzenleyeceğiz”
 “Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler” diyen Vahap Akay, “Çocuklarımızın sünnetlerini steril bir ortamda, güvenli bir şekilde gerçekleştiren Özel Akut Polikliniği’ne ve Optimed Hastanesi’ne çok teşekkür ediyorum. Tüm görevlilerin eline, emeğine sağlık” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi