CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar  seçim ziyareti kapsamında ilk olarak  hane ziyaretleri gerçekleştirdi. Milletvekili Yontar ziyaret ettiği ailelere seçim sürecinin öneminden bahsederek, vaatlerini anlattı. 

Milletvekili Yontar hane ziyaretlerinin ardından Muratlı sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelerek, bu seçimlerin önemini vatandaşlarla paylaştı.

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar ziy, ‘28 Mayıs 2023 Pazar Günü Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı, Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olmasını sağlamak için bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz ve mutlaka başaracağız. Biliyoruz ki iyi şeyler inandığınızda, daha iyi şeyler sabrettiğinizde ve en iyi şeyler hiç vazgeçmediğinizde gerçekleşir.’ dedi.

Muratlı İlçesi’ni ziyareti sırasında CHP Milletvekili Yontar’a Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı  Nebi Tepe, Muratlı Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Gençtürk, İlçe Başkanı Taner İmamoğlu, Meclis Üyesi Kıymet Onur, kadın kolları ve partililer eşlik etti.

Muhabir: Gülçin Akyol
 

Editör: Trakya Gazetesi