Tekirdağ’da günlerdir tartışılan Elif D. cinayetinin detayları ortaya çıkmaya başladı.

Önceki gün jandarma ekiplerince gözaltına alınan katil kocanın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen zanlı Hasan D, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Trakyagazetesi Cinayetin Altından “Mesajlaşma” Çıktı2

Öte yandan Elif D. cinayetinin detayları da ortaya çıkmaya başladı. 

Polisten kapsamlı trafik uygulaması Polisten kapsamlı trafik uygulaması

Edinilen bilgiye göre Hasan D, olay günü başka bir kadınla internetten yazışıyordu. Bunu gören Elif D. ile eşi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından zanlı, eşini darbederek evden ayrıldı. Daha sonra eve gelen çocuklar annelerinin yaşamını yitirdiğini gördü. 

OLAY

Çınarlı Mahallesi’nde yaşayan Hasan D, 24 Ağustos’ta evinde karısı Elif D. ile tartışmış, tartışmanın ardından Hasan D, karısını darbetmişti. Daha sonra dışarı çıkıp çocuklarının yanına giden zanlı, çocuklarından eve gidip annelerine bakmalarını istemişti.

Bunun üzerine eve giden çocuklar, annelerini hareketsiz yatarken görünce sağlık ekiplerine haber vermiş, ekipler talihsiz kadının yaşamını yitirdiğini belirlemişti. 

Olayın ardından kaçan zanlıyı yakalamak için güvenlik güçlerince çalışma başlatılmıştı. 

JANDARMAYA DİRENMEYE ÇALIŞMIŞTI

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yoğun çalışmaları sonrası olayın üçüncü gününde Hasan D, Karacakılavuz Mahallesi’nde yakalanmıştı. Zanlı, elindeki bıçakla jandarmaya bir süre direnmeye çalışmış, ardından teslim olmuştu.

Kaynak: Abdullah Yalçın