Sergen’in işletmesi için karar bekleniyor Sergen’in işletmesi için karar bekleniyor

Merkezimde yaz” kursları Tekirdağ’da renkli etkinlik ve atölyelerle başlıyor. “Merkezimde Yaz” renkli etkinlik ve atölyelerle 8-14 yaş arası çocukları bekliyor.
Değirmenaltı Genç Ofiste ; tiyatro , resim, okçuluk, fotoğrafçılık, gitar, piyano kurslarından herhangi birine velileri eşliğinde başvuru yapan çocuklar, 1 temmuz itibariyle kendilerini hem sosyal, hem  fizikseli hem ruhsal, hem de zihinsel olarak geliştirecek.
Değirmenaltı Genç Ofis’te kurslar hafta içi her gün 13.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
 
Tekirdağ Gençlik Merkezi Atölye ve Kulüp Çalışmaları kapsamında da bir çok alanda gençlere eğitimler verilecek.
El Sanatları Atölyesi, Güzel Sanatlar Atölyesi, Sağlıklı Yaşam ve Spor Atölyesi, Dil Eğitimleri Atölyesi, Dini İlimler Atölyesi, İnovasyon Atölyesi, Kişisel Gelişim Atölyesi, Sosyal ve Kültürel  Faaliyetler Kulübü kapsamında öğrenciler ücretsiz olan bir çok kurstan yararlanarak tatillerini verimli geçirecekler.
Tekirdağ Gençlik Merkezi Atölye ve Kulüp Çalışmaları kapsamında şu etkinlikler ve kurslar bulunuyor: Filografi, ahşap boyama, rölyef, takı tasarımı, ebru, resim, bilgisayar işletmenliği, web tasarım, gitar, ney, keman, piyano, şan eğitimi, bağlama, tiyatro, fotoğrafçılık ve kısa film, İngilizce, Almanca, Türkçe, diksiyon ve hitabet, hızlı okuma, beden dili, işaret dili, drama, iletişim, okçuluk, masa tenisi, kitap okuma halkaları, akıl ve zeka, karikatür ve mizah, görgü kuralları, proje uygulamaları, geliştirme becerileri, uygulamalı girişimcilik eğitimi, gönüllülük faaliyetleri, kültür ve sanat yarışmaları, geziler, piknik ve doğa yürüyüşleri .
Başvurular tekirdag.gsb.gov.tr  adresinden yapılabiliyor. Kurslar tamamen ücretsiz olup sadece 18 yaş altı içindir. Çocuklar velileri onayı dahilinde istedikleri 3 farklı kurstan yararlanabilirler.

Kaynak: Özge Ebecek