Refüje çarptı, takla attı: 2 yaralı Refüje çarptı, takla attı: 2 yaralı

Minik sporcuların yeteneklerinin keşfedilmesi ve spor hayatlarına güzel bir anı bırakılması amacıyla hayata geçirilen Yaz Spor Okulu
kursları dört farklı branşta uzman eğitmenler ile gerçekleştirildi. 
Yaz boyunca Ertuğrul Yanık Halı Saha Tesisleri, LimanPark, Mürefte Çok Amaçlı Spor Alanı’nda ve yeni kazandırılan Mürefte Halısaha Tesisi‘nde futbol, basketbol, voleybol ve tenis kursları ile çocuklar sporla iç içe bir ortamda hem eğlenerek hem de öğrenerek vakit geçirme imkanı buldu. 
202 çocuğun eğitim aldığı Yaz Spor Okulu
kurslarını başarı ile tamamlayan öğrencilere sertifikaları Belediye Başkanı Alpay Var tarafından takdim edildi. Velilerin oldukça memnun kaldığı Yaz Spor Okulu kurslarının gelecek sene de devam edeceği ifade edildi.
Belediye Başkanı Alpay Var, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
“Yaz Spor Okulu kurslarını başarı ile tamamlayan çocuklarımıza sertifikalarını takdim ederek verimli ve eğlenceli bir yaz dönemini geride bırakmış olduk. Sporla yetişen nesiller inşa etmeye gayret gösterdiğimiz kentimizde hayata geçirdiğimiz tam donanımlı spor tesisleri ile her şeyin en iyisini hak eden çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Yaz tatillerini kurslarımızda değerlendiren tüm öğrencilerimize ve onların her zaman yanında olan velilerimize sonsuz teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi