Ligin ilk maçında mağlup olan ve ilk iç saha maçına çıkacak olan Çorluspor1947 2. haftada 15 Eylül Pazar günü Yozgat Bl Bozokspor’u konuk edecek. Mücadele saat 16.30’da Ergene Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Çorluspor 1947 sezonun ilk maçında deplasmanda Bayburt ÖİS’ye 1-0 mağlup olmuştu.

General Basri Saran Stadı’nın bakımda olması dolayısıyla iç saha maçlarını Ergene Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynayacak olan Çorluspor 1947 taraftarına konu ile ilgili bilgilendirme yaptı.
Yapılan bilgilendirmede; ‘‘Takımımızın maçlarını oynadığı General Basri Saran Stadyumumuz şampiyonlukla tamamladığımız sezonun ardından zemin yenileme çalışmaları nedeniyle bakıma alındığı için yeni sezonda maçlarımızı geçiçi bir süre Velimeşe Atatürk Stadı’nda oynayacağız. Kulübümüz tarafından Velimeşe’de oynanacak karşılaşmaya pazar günü saat 15.00’da General Basri Saran Stadyumu kapalı tribün arkasından (Çamlık bölgesi) ücretsiz araçlar tahsis edilecektir. Taraftarlarımıza duyurulur.’’ ifadeleri kullanıldı.

Çorluspor 1947 takımı son günde 3 transfer daha yaptı Çorluspor 1947 takımı son günde 3 transfer daha yaptı

Öte yandan Çorluspor 1947, 2. haftada oynayacağı Yozgat Bl Bozokspor maçının hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Kaynak: İlkay Danacılar