Tekirdağspor Ceyhun Kalıntaş ve Hüseyin Onan ile sözleşme imzaladı. 
Geçtiğimiz sezon takımın önemli hücum silahlarından olan Ceyhun Kalıntaş ile anlaşmaya varan Tekirdağspor yaptığı bilgilendirmede; ‘‘Tekirdağsporumuz iç transferde Ceyhun Kalıntaş’la 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı. Ceyhun Kalıntaş’a tekrardan  ‘hoş geldin’ diyor, sarı siyahlı formayla nice zaferler diliyoruz.’’ denildi.
Oynadığı futbolla takımın dinamosu olan Hüseyin Onan ile de sözleşme imzalayan Tekirdağspor yaptığı açıklamada; ‘‘Tekirdağsporumuz iç transferde Hüseyin Onan ile 2024-2025 sezonu için sözleşme imzaladı. Ceyhun Kalıntaş’a tekrardan  ‘hoş geldin’ diyor, sarı siyahlı formayla nice zaferler diliyoruz.’’ ifadeleri kullanıldı.

Tekirdağspor daha önce teknik direktör olarak Uğur Aytaç ile sözleşme imzalarken, 2 yeni oyuncuyu kadrosuna katmıştı. Sarı siyahlılar Ünal Avcı ve Doğukan Çınar ile anlaşmaya vardığını açıklamıştı.

Çerkezmüsellim Spor Kulübü geriden geldi: 2-6 Çerkezmüsellim Spor Kulübü geriden geldi: 2-6

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele edecek Tekirdağspor antrenmanlarını tesislerinde sürdürdü. Tekirdağspor ligin ilk haftasında deplasmanda Evrensekiz Evrenspor ile karşılaşacak.

Kaynak: İlkay Danacılar