Edirne’de 2. Amatör Futbol Ligi’nde 3 gruptan oluşan sezon devam ediyor. A ve B gruplarında ikinci hafta maçları oynanırken, C grubunda 3. hafta müsabakalarında takımlar kıyasıya mücadele etti

C GRUBU’NDA 3. HAFTA BAŞLADI

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi’nde C Grubu’nda 1964 Yıldızspor, Beyendikspor, Keşan Özenspor, Mescitpaşa, Uzunköprü Dereköyspor yer alıyor.

C Grubu’nda üçüncü hafta maçında, Keşan Özenspor ile Mescitpaşa Keşan Sentetik Saha’ da karşı karşıya geldi. Saat 14.00’te oynanan mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi. Keşan Özenspor 4 puana ulaştı ve 3. basamağa yükseldi. Mescitpaşa ise 1 puanla 4. sırada yer aldı.

Bir diğer müsabakada Uzunköprü Dereköyspor ise deplasmanda Beyendikspor ile karşılaştı. Beğendik Sahası’nda saat 14.00’te oynanan karşılaşmayı Uzunköprü Dereköyspor 3-1 kazanarak 7 puanla zirveye yükseldi. Beyendikspor ise puansız olarak 5. sırada yer aldı.

Grupta 1964 Yıldızspor 3. haftayı BAY geçti ve 4 puanla 2. basamakta yer aldı. 

Tekirdağ U13 Ligi’nde 5. hafta heyecanı Tekirdağ U13 Ligi’nde 5. hafta heyecanı

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi C Grubu 3. Hafta Sonuçları
Keşan Özenspor 2-2 Mescitpaşa 
Beyendikspor 1-3 Uzunköprü Dereköyspor
1964 Yıldızspor - BAY

A VE B GRUBU’NDA İKİNCİ MAÇLAR OYNANDI

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu’nda ise Aslıhanspor, Edirne 25 Kasımspor, Edirne Sarayspor ve Yıldırım Kazanovaspor yer alıyor.

Grupta ikinci hafta maçında Edirne 25 Kasımspor ile Edirne Sarayspor karşılaştı. Mücadele saat 13.00’te Saraçhane 2 Nolu Saha’ da oynanırken, Edirne 25 Kasımspor maçı 2-1 kazandı ve 4 puanla 2. sırada yer aldı. Edirne Sarayspor ise 3 puanla 3. sıraya geriledi.

Bir diğer maçta ise Yıldırım Kazanovaspor, deplasmanda Aslıhanspor’a konuk oldu. Havsa İlçe Stadı’nda saat 14.00’te oynanan mücadeleyi konuk ekip Yıldırım Kazanovaspor 3-0 kazanarak 4 puana ulaştı ve zirveye yükseldi. Aslıhanspor ise puansız olarak 4. basamakta yer aldı.

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu 2. Hafta Sonuçları

Edirne 25 Kasımspor 2-1 Edirne Sarayspor 
Aslıhanspor 0-3 Yıldırım Kazanovaspor

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi’ B Grubu’nda ise Havsa Yenimahallespor, Ata Gençspor, İstasyon Gençlikspor, Ayşekadınspor yer alıyor.

Grupta ikinci hafta maçında Havsa Yenimahallespor ile Ayşekadınspor kozlarını Saraçhane 1 Nolu Saha’ da paylaştı. Mücadele saat 14.45’te başlarken, mücadele 2-2 beraberlikle sona erdi. Ayşekadınspor bu beraberlikle 4 puanla 2. sırada yer alırken, Havsa Yenimahallespor ilk puanını aldı ve 1 puanla 3. sırada yer aldı.  

Grubun diğer maçında ise İstasyon Gençlikspor ile Ata Gençspor karşılaştı. Maç Saraçhane 1 Nolu Saha’ da saat 12.30’da start alırken, Mücadeleyi ev sahibi ekip Ata Gençspor 3-0 kazanarak 6 puanla zirvede yer aldı. İstasyon Gençlikspor ise puansız olarak 4. sırada yer aldı.

Edirne 2. Amatör Futbol Ligi B Grubu 2. Hafta Sonuçları
Ata Gençspor 3-0 İstasyon Gençlikspor
Ayşekadınspor 2-2 Havsa Yenimahallespor

Kaynak: İlkay Danacılar