23 Temmuz’da sezon açılışı ile antrenmanlara başlayacak olan sarı-kırmızılılar, 7 Ağustos’a kadar devam edecek ilk hazırlık döneminin ardından 10 Ağustos’ta Bolu’da kamp yapacak.

Tekirdağ Gençlikgücü nefes aldı: 0-3 Tekirdağ Gençlikgücü nefes aldı: 0-3

2023-2024 sezonunda 3. Lig’de play-off oynama başarısı gösteren Edirnespor, önümüzdeki sezon bir üst lige çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Bu kapsamda teknik direktör Kadir Kar ile anlaşan sarı- kırmızılı ekip 23 temmuzda topbaşı yapacak. 7 Ağustos’a kadar devam edecek ilk hazırlık dönemi sonrası 10 Ağustos’ta  2. etap çalışmaları için Bolu’da kampa girecek.

Edirnespor kadrosunu yenilemeyi sürdürürken, sezon açılışı öncesi Turgutluspor’dan tecrübeli kaleci Zekeriya Topayan, sağ bek Çaykur Rizespor takımından Emre Şimşek, yine sol bek pozisyonu için Çaykur Rizespor oyuncusu olan ve geçtiğimiz sezonu Etimesgut Belediyespor’dan Hüseyincan Kırıkcı, stoper bölgesine geçen sezon Sebat Gençlikspor’da Muhammed Enes Doğan, geçtiğimiz sezon Hacettepespor’da forma giyen orta saha oyuncusu Furkan Ünsal, yine orta saha bölgesi için 52 Orduspor’dan Oğuzhan Öztürk ve santrafor bölgesi için 52 Orduspor forması giyen Edirneli Batuhan Er transferini açıklamıştı.

Kaynak: İlkay Danacılar