Edirnespor’un 3 yeni oyuncuyla daha anlaşmaya vardığı açıklandı.

Geçen yıl play-off oynamayı başaran Trakya temsilcisi önümüzdeki sezon 2. Lig’e çıkmanın hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip daha önce sportif direktör Murat Baytaroğlu, teknik direktör Kadir Kar ve golcü Batuhan Er transferini açıklamıştı.

Son olarak 3 trasferi daha açıklayan Edirnespor, ilk olarak Gençlerbirliği altyapısından yetişen ve son olarak Hacettepe forması giyen orta saha oyuncusu Furkan Ünsal ile anlaştı.
Edirnespor daha sonra Turgutluspor dan tecrübeli kaleci Zekeriya Topayan ve 52 Orduspor’dan orta saha oyuncusu Oğuzhan Öztürk ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Kapaklı Sitespor güç depoluyor Kapaklı Sitespor güç depoluyor

Bu sezon 2. Lig’i hedefleyen Edirnespor geçtiğmiz sezon 3. Lig’de oynadığı 28 maçta 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet alırken 44 puanla normal sezonu 6. sırada bitirip play-off oynamaya hak kazanmıştı. Play-off’ta Ayvalıkgücü Belediyespor’a elenerek 2. Lig’e yükselme şansını kaybetmişti. 

‘‘TRANSFERLER SÜRECEK’’
Edirnespor Başkanı Onur Yaren Ayaydın Edirnespor’u daha güçlü bir konuma getirmek için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini vurgulayarak; “Birlik ve beraberlik içinde, büyük Edirnespor camiasının desteğiyle hedeflerimize ulaşacağız. Edirnespor’un her alanda daha iyiye gitmesi için gerekli adımların atılacağına dair kararlılığımız tamdır. Transfer çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek. Taraftarlarımızın ve camiamızın desteğiyle, yeni dönemde daha büyük başarılara imza atacağımıza olan inancımızı bir kez daha vurguluyoruz. Ben ve yönetim kurulumuz, bu güvene layık olmak için var gücüyle çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Kaynak: Haber Merkezi