Başkan Ayaydın, süre veren futbolcular için gerekli para bulunamayınca, oyuncuların tamamı kulüple olan sözleşmelerini feshetti. 

Çorluspor 1947 takımı son günde 3 transfer daha yaptı Çorluspor 1947 takımı son günde 3 transfer daha yaptı

PARA BULUNAMADI
TFF 3’üncü Lig’de geçtiğimiz sezon Play-off başarısı gösteren Edirnespor’da, 2024-2025 sezonu başlamadan mali kriz baş gösterdi. Kulüp, çeşitli bölgelere yaptığı transferlerle birlikte sezon öncesi antrenmanlara başladı. Aradan geçen süreçte maaşlarını alamayan futbolcular, yönetimle görüşerek tesisleri terk etme kararı aldı. Bu futbolculardan Abdülkadir Akyıldız, Muhammed Enes Doğan, Zekeriya Topayan, Sinan Akgöl ve Oğuzhan Özyurt ise kulüple olan sözleşmelerini feshetti. Kadir Kar yönetimindeki teknik heyet ise oluşan kriz çözülene kadar tesiste yönetimle birlikte kalma kararı aldı. Sözleşmesini feshetmeyen 13 kişiden oluşan futbolcular ise maaşlarının ödenmesi için kulübe geçtiğimiz hafta süre vermişti. 
Yönetim, aradan geçen sürecin ardından, futbolculara ödenecek yaklaşık 15 milyon TL’yi bulamayınca, 13 futbolcunun tamamı kulüple olan sözleşmelerini feshetti. Teknik ekibin görevinin başında kaldığı öğrenildi.
TEK HEDEF LİGDE KALMAK
Ayaydın, bundan sonraki süreçte yeni futbolcular bulmaya çalışacaklarını dile getirdi. Ayaydın, “Yapacak bir şey yok ne yazık ki. Futbolcuların tamamı sözleşmelerini feshetti. Bundan sonra Edirnespor’u ligde tutmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi