Çerkezköy ilçesinde özel bir bakımevinde bir yıldır kalan 57 yaşındaki bedensel engelli Seher Uzbiçen ve 60 yaşındaki konuşma ve bedensel engelli Ahmet Tatar, dünya evine girdi. Engelli çiftin nikahı, Çerkezköy Kültür Merkezi’nde kıyıldı. Çift nikahın ardından kaldıkları bakımevinde düğün yaparak mutluluklarını paylaştı. 

Öğrencilere kırtasiye desteği Öğrencilere kırtasiye desteği

Trakyagazetesi Engelli Çift Aşklarını Evlilikle Taçlandırdı2

Bakımevinde yapılan düğüne, kurum personeli ve bakımevinde kalan diğer misafirler de katıldı. Renkli görüntülere sahne olan düğün, hem çift hem de katılanlar için unutulmaz anılarla dolu bir gün olarak hafızalarda yer etti.

Bakımevi çalışanları, çiftin bu özel gününde onları yalnız bırakmayarak, mutluluklarını paylaştı. Seher Uzbiçen ve Ahmet Tatar, hayatlarını birleştirmenin sevincini yaşarken, çevrelerindekilere de bu mutluluğu yansıttı. Bakım merkezi, çifte aile odası hazırladı. Çift bakım merkezinde sürekli burada yaşayacak. 

Seher Uzbiçen, nikahın ardından yaptığı konuşmada, "Hayata ne kadar geç kaldığımı anladım ve güzel bir evlilik yaptım. Mutluyum, huzurluyum. Bu kadar mutlu olacağım aklıma gelmemişti. Yeniden bir hayat, yeniden bir sevgi, yeniden bir mutluluk yaşıyorum. Yeniden bir yudum sevgi diyorum" dedi.

Trakyagazetesi Engelli Çift Aşklarını Evlilikle Taçlandırdı3

Kaynak: Abdullah Yalçın