DSİ Spor Kulübü yüzme sporcuları ile buluştu DSİ Spor Kulübü yüzme sporcuları ile buluştu

TFF 3. Lig 1. Grupta boy gösterecek olan Ergene Velimeşespor’un da fikstürü belli oldu.
Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki temsilcilerinden Ergene Velimeşespor’un 2024 – 2025 sezonunda oynayacağı maç takvimi belli oldu. Buna göre mavi beyazlılar lige 8 Eylül 2024 tarihinde sahasında oynayacağı Silifke Belediyespor maçı ile başlayacak. Ergene ekibi ilk yarıyı Kahramanmaraş deplasmanında oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı ile tamamlayacak.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ve TFF 2. Lig ile TFF 3. Lig kulüplerinin başkanları ve temsilcilerinin katıldığı fikstür çekimine Ergene Velimeşespor Başkanı Serkan Bezgin ile yöneticiler Engin Özcan ve Yunus Eroğlu da katıldılar.
‘‘12 BİN KİLOMETRE YOL KAT EDECEK’’
Lige Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynayacağı Silifke Belediyespor maçı ile başlayacak olan Ergene Velimeşespor en uzak deplasmanına ligin 13. haftasında bin 450 kilometre yol kat ederek Muş deplasmanında çıkacak. En yakın deplasman olarak ligin ikinci yarısında Velimeşe’ye 150 kilometre mesafede İstanbul Kartal deplasmanında Bulvarspor takımıyla mücadele edecek.
Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor bin 450 kilometrelik Muş deplasmanının yanı sıra bin 350 kilometre uzaklıktaki Artvin, bin 350 kilometre uzaklıktaki Elazığ, bin 250 kilometre uzaklıktaki Kahramanmaraş, bin 100 kilometre uzaklıktaki Silifke ve bin kilometre mesafedeki Tokat deplasmanlarına gidecek. Tüm bu deplasmanlara ilave olarak Kırşehir, Aydın Kuşadası, İzmir Bornova, Kütahya, İzmir Karşıyaka, Eskişehir, Düzce ve Bursa deplasmanlarına da gidecek olan mavi beyazlılar 2024 – 2025 sezonunda toplamda 12 bin kilometre yol kat edecek.

Kaynak: Haber Merkezi