Tekirdağ Gençlikgücü sol kanadını güçlendirdi Tekirdağ Gençlikgücü sol kanadını güçlendirdi

Dış transferdeki hamlelerin yanına iç transfere de yönelen kırmızı beyazlılar kadrosunu korumaya devam ediyor.
Tekirdağ Süper Amatör Küme’de mücadele eden Kapaklı Sitespor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürdü. 
Daha önce transferde 12 oyuncu ile sözleşme yapan kırmızı beyazlılar, iç transferde 2 imza birden attı.
Kırmızı beyazlılar takımda forma giyen Ersin Yılmaz ile sözleşme yeniledi. Kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘Takımımızın başarılı oyuncusu Ersin Yılmaz, önümüzdeki sezon da formamızı terletmeye devam edecek. Kendisine yeni sezonda başarılar diliyoruz’’ ifadeleri kullanıldı.
Yine iç transferde Vedat Tuğul ile anlaşan Kapaklı temsilcisi yaptığı açıklamada; ‘‘Takımımızın başarılı oyuncusu Vedat Tuğul, önümüzdeki sezon da formamızı terletmeye devam edecek. Kendisine yeni sezonda başarılar diliyoruz.’’ denildi.
DAHA ÖNCE 12 OYUNCU İLE ANLAŞILMIŞTI
Kapaklı Sitespor daha önce yine iç transferde takımın kalesini koruyan kaleci Sertaç Duğan, geçtiğimiz sezon 100. Yılspor forması ile mücadele eden hücum oyuncusu Semih Mandacı, dış transferde Timuçin Cimşit, altyapı oyuncusu Anıl Taban, yine iç transferde Enes Kubaş, takım kaptanı Serdar İşar, iç trasnferde Mustafa Yakdemir ve Kaan Tuna ile sözleşme uzatmıştı. Yine iç transferde takımın efsanelerinden olan Numan Aktaş ile kontrat imzayan Kapaklı Sitespor Umut Aras ile sözleşme uzatmıştı. Dış transferde de çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlı ekip son olarak Resul Sağlam’ı kadrosuna katmıştı. Kaleye de takviye yapan Kapaklı Sitespor başarılı kaleci Mehmet Kaygın ile önümüzdeki sezon için anlaşmaya varmıştı.

Kaynak: İlkay Danacılar