TFF 3. Lig ekiplerinden Ergene Velimeşespor’da teknik direktörlük görevine Erdal İşkar getirildi.

Aslan Yıldız, Adalet’e acımadı: 6-0 Aslan Yıldız, Adalet’e acımadı: 6-0

Deneyimli teknik adam kulüp binasında düzenlenen törenle kendisini sezon sonuna kadar Ergene Velimeşe’ye bağlayan imzayı attı. 
Ergene Velimeşespor Kulübü Başkanı Serkan Bezgin, imza töreninde yaptığı basın açıklamasında kulübün son durumuyla ilgili önemli bilgiler paylaştı. 
Başkan Bezgin: ‘‘Ergene Velimeşe Spor Kulübü olarak, 8 yıldır profesyonel ligde Tekirdağ’ı temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Kulübümüzün güncel olarak 14 milyon TL borcu bulunuyordu. Ancak, Tekirdağ milletvekilleri, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Şen, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak ve birçok değerli iş insanının desteğiyle bu borç tamamen kapatıldı. Bu önemli katkılar sayesinde kulübümüz, maddi ve manevi olarak güçlenerek geleceğe daha umutla bakmaktadır. Yeni bir teknik direktör transferi yaptık. Erdal İşkar hocamızla anlaşma sağladık.  Özellikle bu sezon, şampiyonluğa göz kırptığımızı belirtmek isterim. 
Herkese teşekkür ederim. Ergene Velimeşespor Kulübü olarak, Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil etmeye ve başarılarımızı artırmaya devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

İşkar imza töreninin ardından yöneticilerle birlikte tesisleri gezerek yeni sezonla ilgili fikir alışverişi yaptı. 

3. Lig’in Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor’da geçtiğimiz hafta olağanüstü genel kurulu sonunda mevcut başkan Serkan Bezgin tekrar seçilmişti.

Kaynak: İlkay Danacılar