TESKİ tarafından gerçekleştirilen bu yatırım ile su kaynaklarının verimli kullanılması ve mahalle sakinlerinin su konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamaması amaçlanıyor.
Mahalle sakinleri, suya ve geleceğe sahip çıkma bilinciyle yürütülen bu çalışmadan dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’ye duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler.

Trakyagazetesi Ergene’de Sondaj Kuyusu Sevinci2

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ bürokratları ile birlikte Yeşiltepe Mahallesi’ni ziyaret ederek yeni su sondaj kuyusunu yerinde inceledi.

‘‘7’den 70’e Sokaklar Bizim’’ ‘‘7’den 70’e Sokaklar Bizim’’

Yüceer ve yetkililer, proje hakkında detaylı bilgi aldı ve saha çalışmalarını gözlemledi.

“KESİNTİSİZ VE GÜVENİLİR SU TEMİNİ SAĞLAMAK ÖNCELİĞİMİZDİR”

Yüceer, yaptığı açıklamada, Ergene Yeşiltepe Mahallesi’nde açtıkları yeni su sondaj kuyusunun, bölgenin su ihtiyacını karşılama konusunda önemli bir adım olduğunu ifade etti. 

Yüceer, şunları kaydetti:

“Su kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanarak halkımıza kesintisiz ve güvenilir su temini sağlamak önceliğimizdir. Bu yatırım, hem mevcut su kaynaklarını daha etkili kullanmamıza olanak tanıyacak hem de gelecekte su sıkıntısı yaşanmasının önüne geçecektir. Halkımızın su ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak ve yaşam kalitesini artırmak için sürekli olarak çalışıyoruz. Bu tür projelerle Ergene’nin altyapısını güçlendirerek, bölge halkının refahını artırmayı sürdüreceğiz.”

Kaynak: Haber Merkezi