Öğrenciler bilimsel deneyler yaptı Öğrenciler bilimsel deneyler yaptı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde platonik aşığı Eren Uzuner (33) tarafından silahlı saldırıda ağır yaralanan Fatma Özdemir (27) hastanede hayatını kaybetti. 
Özdemir’in cenaze namazı Süleymanpaşa ilçesine bağlı Köseilyas Mahallesi’nde kılındı. Özdemir’in cenazesi Köseilyas Mahallesinde bulunan evine getirildi. Burada ailesi ve yakınlarından helallik alındıktan sonra köy mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından defnedildi. Helallik alındığı sırada Fatma Özdemir’in ablası Selen Özdemir gözyaşlarına hakim olamadı. 

Cenazeye Fatma Özdemir’in cezaevinde olan babası Kemal Özdemir jandarma eşliğinde getirildi. Köy mezarlığında kılınan cenaze namazına Fatma Özdemir’in annesi Türkan Özdemir, ablası Selen Özdemir ve yakınları katıldı. 

Süleymanpaşa ilçesinde iddiaya göre şüpheli Eren Uzuner, Hükümet Caddesi’ndeki bir çay ocağında oturan Barkın Perçin’in (34) kafasına silahla ateş etmiş, zanlı ardından Perçin’in yanında bulunan Fatma Özdemir’i de silahla yaralamıştı.   
Zanlı daha sonra iki kişiyi de bir iş yerinde silahla vurmuştu. Ağır yaralanan Perçin olay yerinde hayatını kaybetmişti. 
Olay yerinden kaçan zanlı, Muratlı Caddesi’nde polis ekiplerince durdurulmuştu. 
Bu esnada zanlının yere attığı silahından çıkan mermi, bir polis memurunun bacağına isabet etmişti.

90216D70 97Dc 4B97 83Da 87146Ddd29A78E247Dc3 Ab6C 492F Acec F5Af2C777F46

Kaynak: Abdullah Yalçın