Aslan Yıldız, Adalet’e acımadı: 6-0 Aslan Yıldız, Adalet’e acımadı: 6-0

2024-2025 sezonunda Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Kapaklı Sitespor yaptığı transferlerle yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

Kapaklı İlçe Stadı’nda devam eden çalışmalarda futbolcuların oldukça istekli oldukları görüldü.

17 OYUNCUYU KADROSUNA KATTI

Kapaklı Sitespor daha önce yine iç transferde takımın kalesini koruyan kaleci Sertaç Duğan, geçtiğimiz sezon 100. Yılspor forması ile mücadele eden hücum oyuncusu Semih Mandacı, dış transferde Timuçin Cimşit, altyapı oyuncusu Anıl Taban, yine iç transferde Enes Kubaş, takım kaptanı Serdar İşar, iç transferde Mustafa Yakdemir ve Kaan Tuna ile sözleşme uzatmıştı. Yine iç transferde takımın efsanelerinden olan Numan Aktaş ile kontrat imzayan Kapaklı Sitespor Umut Aras ile sözleşme uzatmıştı. Dış transferde de çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlı ekip son olarak Resul Sağlam’ı kadrosuna katmıştı. Kaleye de takviye yapan Kapaklı Sitespor başarılı kaleci Mehmet Kaygın ile önümüzdeki sezon için anlaşmaya varmıştı.
Kırmızı beyazlılar iç transferde takımda forma giyen Ersin Yılmaz ile sözleşme yenilerken, yine iç transferde Vedat Tuğul ile anlaşmaya varmıştı. Kapaklı Sitespor ayrıca dış transferde ayrıca Ramazan Üzer ile anlaşmaya varmıştı.
Kırmızı beyazlılar alt yapı oyuncusu Kaan Ünal ile sözleşme imzalamıştı.
Kapaklı Sitespor yine geçtiğimiz sezon formasını giyen Yunus Turhan ile sözleşme imzalamıştı.

Kaynak: İlkay Danacılar