Tekirdağ’daki göçmenlerin durumu masaya yatırıldı Tekirdağ’daki göçmenlerin durumu masaya yatırıldı

Süleymanpaşa’ya bağlı Ortaca ve Doğrukkaracamurat Mahallelerinde Halkla Buluşma Toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, vatandaşların taleplerini, şikâyetlerini ve dertlerini dinledi, çözüm için çalışmalara başlandı.
Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında, Ortaca ve Doğrukkaracamurat Mahallelerinde gerçekleşen Halkla Buluşma Toplantısı’na, İlçe Jandarma Komutanı Alaettin Türkmen, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Topcu, İlçe Sağlık Müdürü Rahmi Meral, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Melek Temel, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ufuk İşcan, Süleymanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür V. Fatma Görgen ve ilgili mahalle muhtarları ile mahalle sakinleri katılım gösterdi.
Gerçekleşen toplantıda mahalle sakinlerinin sorunları ve talepleri dinlenildi ve gerekli açıklamalarda bulunuldu. Sorunların çözümü için gerekli işlemleri yapmak üzere notlar alındı.
Vatandaşlar tarafından dile getirilen sıkıntılar ile ilgili, kurum müdürleri tarafından gerekli bilgilendirmeler yapıldı, sorunların çözümü ve vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını Kaymakam Güler tarafından ifade edildi.
Kaymakam Mustafa Güler’e, mahalle halkı ve muhtarlar,  yapmış olduğu ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür ettiler.

Kaynak: Haber Merkezi