Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’ndaki maçlarını Marmaraereğlisi halkının bir arada büyük bir coşkuyla izleyebilmesi için sahil kordonuna dev ekran kuruldu. Alanı dolduran vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla Sahil Caddesi’ni adeta stadyuma çeviriyor.
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, A Milli Futbol Takımı’nın Euro 2024 Avrupa Şampiyonası’ndaki başarısını ve tur atlamasını kutlamak amacıyla düzenlenen etkinlik hakkında açıklamalarda bulundu. Bozkurter, "Aykut Pala’nın sunumu ve DJ MAMY’nin şahane performansı eşliğinde, Milli Takımımızın yaşattığı gururu festival coşkusuyla kutladık. Birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Edirne 2. Amatör’de play-off tamamlandı Edirne 2. Amatör’de play-off tamamlandı

Bozkurter, şu ifadeleri kullandı:
 "Bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize, muhteşem sunumuyla Aykut Pala’ya ve harika performansıyla DJ MAMY’e çok teşekkür ediyoruz. Marmaraereğlisi halkı olarak bu tür etkinliklerle birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor, milli takımıza olan desteğimizi en coşkulu şekilde gösteriyoruz. Bu etkinlikler, Marmaraereğlisi Belediyesinin spor ve kültür etkinlikleri kapsamında halkı bir araya getirmeyi ve milli duyguları canlı tutmayı amaçladığı çalışmalarından sadece biri. Marmaraereğlisi halkı, sahil kordonunda kurulan dev ekran sayesinde Euro 2024 Avrupa Şampiyonası maçlarını hep birlikte izleyerek, milli takımımızın yanında yer almanın gururunu yaşıyor.”

Kaynak: Haber Merkezi