Kürek Yarışları, Meriç Nehri'nde düzenlenecek Kürek Yarışları, Meriç Nehri'nde düzenlenecek

2023-2024 sezonu Edirne 2. Amatör Futbol Ligi’nde A, B ve C Grubu’nda yükselenler belli oldu. C Grubu’nda 2. sırada yer alan Uzunköprü Dereköyspor play-off oynamaya hak kazanırken, A ve B Grubu ikincileri Edirne 25 Kasımspor ve Ata Genç Spor Kulübü 1. Amatör Küme için play-off oynadı.
NASIL GELDİLER?
C Grubu’nda daha önce 1964 Yıldızspor grubunu 22 puanla zirvede bitirerek 1. Amatör Lig’e yükselmeyi başarmıştı. 
Grupta Uzunköprü Dereköyspor 17 puanla 2. sırada yer alırken 1. Amatör Lig’e yükselmek için play-off oynamaya hak kazanmıştı. 
Edirne 2. Amatör Futbol Ligi A Grubu’nda ise Yıldırım Kazanovaspor kendi grubunda 14 puanla şampiyonluğu garantilemişti ve 1. Amatör’e yükseldi. 
Edirne 25 Kasımspor 8 puanla grubunda ikinci olarak play-off biletini almıştı. 
Edirne 2. Amatör Futbol Ligi’ B Grubu’nda ise 10 puanla Havsa Yenimahallespor şampiyonluğu garantilemişti.
Bir diğer takım olan Ata Genç Spor Kulübü 10 puanla 2. sırayı kaptı. Ata Genç Spor Kulübü play-off oynamaya hak kazanmıştı. 
PLAY OFF GRUBU BÜYÜK HEYECANA SAHNE OLDU
Play-off grubunda ilk maçta C Grubu’nda 2. sırada yer alan Uzunköprü Dereköyspor ile B Grubu ikincisi Ata Genç Spor Kulübü karşılaştı. Mücadeleyi Ata Genç Spor Kulübü 2-0 kazanarak 3 puanı almayı başardı.
İkinci maçta Edirne 25 Kasımspor ile Uzunköprü Dereköyspor kozlarını paylaştı. Bol gole sahne olan ve oldukça çekişmeli geçen maçı Uzunköprü Dereköyspor 7-2 kazandı ve 3 puan almayı bildi. 
Final maçında ise Ata Genç Spor Kulübü ile Edirne 25 Kasımspor ile Saraçhane 1 Nolu Saha’da kapıştı. Mücadeleyi Ata Genç Spor Kulübü 1-0 kazanarak 6 puana ulaştı ve 1. Amatör Küme’ye yükselen son takım oldu.
Ata Genç Spor Kulübü’ne kupalarını Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Muzaffer Yıldırım ve Edirne Futbol İl Temsilcisi Yavuz Çiroz takdim etti.
Edirne ASKF Yönetim Kurulu sosyal medya hesabından paylaşımında, “Ata Genç Spor Kulübü’nün yönetim kurulunu, antrenör ve sporcularını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi