Su kaynakları için toplandılar Su kaynakları için toplandılar

Vatan Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde inşa edilen ve açılışı bu yılın şubat ayında yapılan Millet Bahçesi, kentin önemli bir sosyal alan ihtiyacını karşılıyor. 
Yürüyüş ve bisiklet yolları, yeşil alanlar, çocuk parkları ve sahil düzenlemesi ile Süleymanpaşa’ya değer katan Millet Bahçesi, her yaştan misafirlerini ağırlıyor. 

İçerisinde çocuklar için oyun parkları, gençlere spor sahaları ve büyüklerin kafeteryalarda oturabilecekleri, gerekirse denize girilebilecekleri alan bulunan Millet Bahçesi,  doğal dokusuyla beğeni topluyor. 
Millet Bahçesi’nin önündeki kumsal ve oturma alanları da vatandaşlara güzel bir ortam sunuyor.
Millet Bahçesi’ni ziyaret eden Reşit Taş, yaptığı açıklamada, Millet Bahçesi’nin kentin çok önemli bir sosyal alan ihtiyacını karşıladığını söyledi. 

Trakyagazetesi Millet Bahçesi Kente Değer Katıyor2
HER YAŞTAN VATANDAŞI AĞIRLIYOR
Millet Bahçesi’nde hem çocuklar, hem gençler hem de yaşlılar için alanlar bulunduğunu anlatan Taş, şöyle konuştu:
“Buraya özellikle hafta sonları gelip ailece zaman geçiriyoruz. Çocuklar parklarda oynarken biz de kamelyada oturup çay eşliğinde denizin keyfini çıkarıyoruz. Burada kafetarya, tuvalet ve büfe gibi hizmetler de veriliyor. Bu hizmeti Tekirdağ’a kazandıran yöneticilere teşekkür ediyorum” dedi. 
Öte yandan Millet Bahçesi’nde genelde hafta sonları yoğunluk oluşuyor. Bazı vatandaşların ise Millet Bahçesi’nden haberi yok. Yeterli tanıtım yapıldığında vatandaşların bu alana daha çok gideceği tahmin ediliyor.

Trakyagazetesi Millet Bahçesi Kente Değer Katıyor3

Kaynak: İlkay Danacılar