Türkiye’nin genç gezginleriyle buluştular Türkiye’nin genç gezginleriyle buluştular

Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla geçmiş dönemlerde Belediye Meclis Üyeliği görevi yapmış olan Yavuz Yıldırım ve geçmiş dönemlerde Belediye Başkanlığı görevi yapmış Ali Atılgan’a ziyarette bulundular.
Ziyaretler sırasında Belediye Başkanı Öztürk, Malkara Belediyesi’nin çeşitli sosyal etkinlikleri ve projeleri hakkında bilgi vererek, yaşlıların topluma katkılarının önemine dikkat çekti.
Toplumun en değerli hazineleri olan yaşlıların yaşam hikâyelerini dinleyen Öztürk; “Sizler, toplumumuzun en değerli hazinelerisiniz. Sizlerin tecrübeleri ve birikimleri, genç nesillere ışık tutmaktadır” dedi.
Ziyaretlerin ardından Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Güler, Malkara İlçe Kaymakamı Eyüp Kaykaç, Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Vasfi Güner ve protokol üyeleri Malkara Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, toplumun en değerli hazineleriyle bir araya geldiler.

Kaynak: Haber Merkezi