Çocuklar için oyun parkı kurulan ve çeşitli yarışmalar yapılan etkinlikte, Kur'an-ı Kerim okundu, şehitler, Gazze ve  Doğutürkistan  için dualar edildi.

Etkinlikte konuşan Saadet Partisi TBMM Grupbaşkanvekili Av. Bülent Kaya, partisinin büyük bir aile olduğunu söyledi. 
İlk günkü heyecanla disiplinli, planlı bir şekilde  kutlu yürüyüşlerine devam ettiklerini belirten Kaya, şöyle devam etti:
“Ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, gazetemiz, televizyonumuz ile ülkemize ve dünyaya barış huzur adalet getirecek bir sistemin inşası için mücadelemize devam ediyoruz. Simdi hamdolsun Mecliste grubumuz var. Komisyonlarda halkımızın ihtiyaç ve taleplerini dile getirebiliyoruz. Görüyorsunuz, soru önergelerimiz, kürsü konuşmalarımız ile sürekli  teyakkuzdayız.”

Tekirdağ’daki imam hatip liselerini inceledi Tekirdağ’daki imam hatip liselerini inceledi

İsrail’in Gazze’deki insanlık dışı saldırılarına da değinen Kaya, şunları kaydetti:

“Gazze'de yaşanan soykırıma dünya halkları tepki gösterirken maalesef liderler ve makam sahipleri kınamayla zaman geçiriyor. Siyonist İsrail’in güçten anladığını ne zaman idrak edecekler? Rabbim Kıbrıs'taki zulmü bitiren iradeyi gösteren rahmetli Necmeddin Erbakan hocamız gibi, Gazze Filistin zulmünü sona erdirmeyi de biz talebelerine nasip etsin.

30 HAZİRAN’DA KONGRE VAR

Kaya, şu değerlendirmelerde bulundu:
“Hepimizin malumu, 30 Haziran’da Saadet Partimizin büyük kongresi var. Bilge Başkanımız Temel Karamollaoğlu genel başkanlık görevini devredecek. Bu bir bayrak yarışı. Gördüğünüz ve bildiğiniz gibi geniş katılımlı istişareler gerçekleştiriliyor. En liyakatli bir seçim yaparak yolumuza devam edeceğiz. Yeni genel başkanımızla yurt çapında geniş bir çalışma yapacağız. Bu güzel etkinlik için İl Başkanımıza ve katılan herkese teşekkür ederim.”
 Programda 31 Mart seçimlerinde belediye başkan adayı olarak Saadet Partisi’ni temsil edenlere plaket verildi, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Kaynak: Haber Merkezi