Marmaraereğlisi Belediyesi, ilçe merkezi ve Kamaradere Mahallesi sahillerine kazandırdığı iki yeni seyir iskelesi ile vatandaşlara güzel bir sosyal alan daha sundu. Açılış töreninde konuşan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, “Bu projelerle ilçemize hem estetik bir değer kazandırmayı hem de vatandaşlarımıza yeni sosyal alanlar sunmayı hedefledik” dedi. 
Bozkurter, şunları kaydetti:
‘’Açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Marmaraereğlisi sizinle güzel. Hep birlikte daha güzel anılara imza atacağız ve Marmaraereğlisi’ni daha da güzelleştirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Süleymanpaşa’da, Çorlu’da ne varsa, yetmez İstanbul’da Bakırköy’de ne varsa Marmaraereğlisi’nde de o olacak. Daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz. Yeni sosyal alanımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz. Herkesi bu güzel alanda keyifli vakit geçirmeye davet ediyoruz.”

Komisyon kararları onaylandı Komisyon kararları onaylandı

Vatandaşlar, ilçe sahiline yerleştirilen iskelelerin hem güzel bir görünüm kazandırdığını hem de keyifli vakit geçirmek için ideal alanlar olduğunu ifade etti. Marmaraereğlisi’nin doğal güzellikleriyle birleşen bu iskeleler, ilçenin turistik cazibesini de artırıyor.
Yeni seyir iskeleleri, sahilde yürüyüş yapan, deniz manzarasının keyfini çıkarmak isteyen ve fotoğraf çekmek isteyen vatandaşlar için mükemmel bir durak noktası oldu.

Kaynak: Haber Merkezi