Dört dörtlük itfaiye istasyonu Dört dörtlük itfaiye istasyonu

Şarköy Ertuğrul Yanık Spor Tesisleri, LimanPark, Mürefte Çok Amaçlı Spor Alanı’nda ve yeni kazandırılan Mürefte Halısaha Tesisi‘nde futbol, basketbol, voleybol ve tenis kursları ile çocuklar sporla iç içe bir ortamda hem eğlenerek hem de öğrenerek vakit geçiriyor. 7-12 yaş arası 202 çocuğun eğitim aldığı yaz spor okulu kurslarını başarı ile tamamlayan öğrencilere 29 Ağustos’ta sertifikaları takdim edilerek 2024 yaz dönemi kurslarının sona ereceği belirtildi.

Belediye Başkanı Alpay Var, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:
”Yaz sezonu boyunca Şarköy Belediyesi olarak çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimlerini desteklemek amacıyla farklı branş
dallarında başlattığımız kurslarımız yoğun bir katılımla devam ediyor. Futbol, basketbol, voleybol ve tenis kurslarına katılan çocuklarımızı spora teşvik etme amacıyla formalarını hediye etmiştik. Başarı ile tamamlayan çocuklara ise sertifikalarını kurs bitiminde takdim edeceğiz. Böylece verimli ve eğlenceli bir yaz dönemini geride bırakmış olacağız. Sporla yetişen nesiller inşa etmeye gayret gösterdiğimiz kentimizde hayata geçirdiğimiz tam donanımlı spor tesisleri ile her şeyin en iyisini hak eden çocuklarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yaz tatillerini kurslarımızda değerlendiren tüm öğrencilerimize ve onların her zaman yanında olan velilerimize teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi