Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter’in öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, 102 çocuğun sünnet işlemi yapıldı. 
Bu yılki şölen, şimdiye kadar düzenlenen en yüksek katılımlı sünnet etkinliği olarak dikkati çekti.
 Sünnet şöleni öncesinde Marmaraereğlisi Atatürk  Meydanı’nda toplanan, çocuklar ve aileleri Belediye Başkanı’nın önderliğinde bayraklarla ve davul-zurnayla yapılan kortej yürüyüşünü gerçekleştirdi. Palyaçolar ve maskotların da eşlik ettiği kortejde, sünnet kıyafetleri içinde çocukların heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

ÇOCUKLAR EĞLENCELİ ANLAR YAŞADI
Çocuklar için özel olarak düzenlenen etkinliklerde sihirbaz gösterisi büyük ilgi gördü. Ayrıca maskotlarla yapılan eğlenceler, yüz boyama, pamuk şeker ile patlamış mısır ikramları çocuklar tarafından büyük beğeni topladı. Çocukların renkli görüntüleri, onlara büyük anılar bıraktı.
Aileler ve çocuklar, Bozkurter tarafından hazırlanan hediyeleri aldı. Bozkurter, “Bugün, çocuklarımızın ve ailelelerinin en mutlu anlarını paylaşıyoruz, onlara destek olmak bizim için çok önemli. Allah tüm çocuklarımıza güzel bir gelecek nasip etsin, onların damatlıklarını da göstersin, vatana millete hayırlı birer vatandaş olsunlar” dedi.

Bakan’dan 3 belediyeye ziyaret Bakan’dan 3 belediyeye ziyaret

Başkan Bozkurter'in, etkinliğin gerçekleşmesinde destek veren Optimed Sağlık Grubu Çorlu Optimed Hastanesi’nden Op. Dr. Hakan Sunal ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Ece Osmanoğlu’na teşekkür ederek hediyelerini takdim etti.
 Bu yılki sünnet şöleni, geniş katılımıyla büyük takdir ve beğeni topladı. Ailelerin ve çocukların unutulmayacağı anlar yaşandı.

Kaynak: Haber Merkezi