A,B ve C gruplarında toplam 24 takım Süper Amatör Küme’ye yükselmek için kıyasıya mücadele ediyor.

A GRUBU’NDA ZİRVE MARMARAEREĞLİSİ’NİN
A Grubu’nda 4. hafta maçında 9 puanlı lider Marmaraereğlisi Belediyespor, bir diğer 9 puanlı 2. sıradaki ekip olan Tekirdağ İdman Yurduspor ile kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaştı. Marmaraereğlisi Belediyespor mücadeleyi 5-0 kazandı ve 12 puanla zirveye yükseldi. Tekirdağ İdman Yurduspor ise 9 puanda kaldı ve 3. sıraya geriledi.
Bir diğer maçta 7 puanlı ekip olan 3. sıradaki Karacakılavuzspor ise deplasmanda 3 puanla 6. sırada bulunan Çerkezmüsellim Spor Kulübü’ne konuk oldu. Hayrabolu Sahası’nda oynanan mücadeleyi Karacakılavuzspor 3-0 galip tamamladı ve 10 puanla 2. sıraya yükseldi. Çerkezmüsellim Spor Kulübü ise 3 puanla 7. sırada yer aldı. 
Grupta 3 puanla 4. sırada yer alan Tekirdağ Gençlikgücüspor ise puansız olarak 8. basamakta yer alan Kazanderespor’u ağırladı. Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumu’nda oynanan müsabakayı Tekirdağ Gençlikgücüspor 5-1 kazanmayı başardı. Tekirdağ Gençlikgücüspor bu galibiyetle 6 puanla 4. basamağa yükselirken, Kazanderespor ise puansız olarak 8. sırada yer aldı. 
Grubun son maçında ise 3 puanla 5. sırada yer alan Eriklice Zeytinspor ile 1 puanla 7. sırada bulunan Tekirdağ Değirmenaltıspor Şarköy Sahası’nda kozlarını paylaştı. Tekirdağ Değirmenaltıspor maçtan 5-1 galip ayrıldı ve rahat bir nefes aldı. Tekirdağ Değirmenaltıspor 4 puanla 5. sıraya yerleşirken, Eriklice Zeytinspor 3 puanla 6. sıraya geriledi.

Tekirdağ 1. Amatör Küme A Grubu 4. Hafta Sonuçları
Eriklice Zeytinspor 1-5 Tekirdağ Değirmenaltıspor
Çerkezmüsellim Spor Kulübü 0-3 Karacakılavuzspor
Tekirdağ İdman Yurduspor 0-5 Marmaraereğlisi Belediyespor
Tekirdağ Gençlikgücüspor 5-1 Kazanderespor

ERGENEGÜCÜ ULAŞSPOR LİDERLİĞİ KAPTI
B Grubu’nda 4. hafta mücadelesinde 9 puanlı lider Ergenespor ile aynı puanlı ekip olan 2. sıradaki Ergenegücü Ulaşspor derbide kozlarını paylaştı. Ulaş Sahası’nda oynanan mücadeleyi Ergenegücü Ulaşspor 4-0 galip tamamladı ve 12 puana ulaşarak zirvenin yeni sahibi oldu. Ergenespor ise 9 puanla 2. sırada yer aldı.
Bir diğer 9 puanlı ekip olan Ergene Gençlerbirliğispor ise puansız olarak 7. sırada yer alan Ergene Misinlispor ile karşılaştı. Ulaş Sahası’nda oynanan müsabakada Ergene Misinlispor sürprize imza atarak maçı 2-1 kazanmayı başardı. Ergene Misinlispor bu galibiyetle 3 puanla 7. sırada yer alırken, Ergenespor’un mağlup olduğu haftada fırsatı tepen Ergene Gençlerbirliğispor 9 puanda kaldı ve 3. sırada yer aldı.
Grubun 6 puanlı ekibi 4. sıradaki Sağlıkspor ile 3 puanla 5. sırada bulunan Ferhadanlıspor ise Ergene Sahası’nda karşılaştı. Sağlıkspor mücadeleden 5-2 galip ayrıldı ve 9 puana ulaşarak 4. basamakta yer aldı. Ferhadanlıspor ise 3 puanda kaldı ve 6. sırada yer aldı.  
Grubun son maçında ise puansız olarak 6. sırada yer alan Tekirdağ Adaletspor ile Hürriyet Yıldızspor karşılaşacaktı. Hürriyet Yıldızspor ligden çekildiği için Tekirdağ Adaletspor hükmen 3-0 galip geldi. Tekirdağ Adaletspor bu sonuçla 5. sıraya yerleşirken, Hürriyet Yıldızspor son sırada (8) yer aldı. 

“Çingeneler Zamanı” tiyatroseverlerin karşısında “Çingeneler Zamanı” tiyatroseverlerin karşısında

Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu 4. Hafta Sonuçları
Ergenegücü Ulaşspor 4-0 Ergenespor
Sağlıkspor 5-2 Ferhandanlıspor
Ergene Gençlerbirliğispor 1-2 Ergene Misinlispor
Hürriyet Yıldızspor 0-3 Tekirdağ Adaletspor

C GRUBU’NDA TAŞKIRANLAR ÇOK RAHAT
C Grubu müsabakasında 4. haftada 9 puanlı lider Taşkıranlar Samsungücüspor, 3 puanla 6. basamakta yer alan Karaağaçspor’a konuk oldu. Kapaklı Sahası’nda oynanan mücadeleyi Taşkıranlar Samsungücüspor 4-1 kazandı ve 12 puanla liderliğini sürdürdü. Karaağaçspor ise 3 puanla 6. basamakta yer aldı. 
Bir diğer maçta 6 puanlı 2. sıradaki Kapaklı Kartalspor, puansız olarak 8. basamakta yer alan Kızılpınar Uzayspor ile karşılaştı. Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda oynanan müsabakayı Kapaklı Kartalspor 7-2 kazanmayı başardı. Kapaklı Kartalspor bu galibiyetle 9 puanla 2. sıradaki yerini korurken, Kızılpınar Uzayspor puansız olarak 8. basamakta yer aldı. 
Grupta 6 puanlı iki ekibin mücadelesinde 3. sıradaki Güngörmezspor ile 4. sıradaki Küçük Yoncalıspor kozlarını Saray Şehir Stadı’nda paylaştı. Müsabakayı Güngörmezspor 2-1 galip tamamladı ve 9 puanla 3. sırada yer aldı. Küçük Yoncalıspor ise 6 puanla 4. sırada yer aldı.
Grubun son maçında ise 3 puanlı 5. sıradaki Vakıflar Güvenspor, yine 3 puanla 7. basamakta yer alan Ergene Kırkgözspor ile Ergene Sahası’nda karşılaştı. Ergene Kırkgözspor rakibini 4-2 mağlup etti ve 6 puanla 5. basamakta yer aldı. Vakıflar Güvenspor ise bu sonuçla 3 puanla 7. sırada yer aldı.

Tekirdağ 1. Amatör Küme C Grubu 4. Hafta Sonuçları
Kızılpınar Uzayspor 2-7 Kapaklı Kartalspor
Güngörmezspor 2-1 Küçük Yoncalıspor
Karaağaçspor 1-4 Taşkıranlar Samsungücüspor
Ergene Kırkgözspor 4-2 Vakıflar Güvenspor

Kaynak: İlkay Danacılar