A,B ve C gruplarında toplam 24 takım Süper Amatör Küme’ye yükselmek için kıyasıya mücadele ediyor.

A Grubunda Eriklice Zeytinspor, Çerkezmüsellim Spor Kulübü, Marmaraereğlisi Belediyespor, Karacakılavuzspor, Kazanderespor, Tekirdağ Gençlikgücüspor, Tekirdağ İdman Yurduspor, Tekirdağ Değirmenaltıspor yer alıyor.
A Grubu’nda ilk hafta maçında Tekirdağ İdman Yurduspor ile Çerkezmüsellim Spor Kulübü 13 Kasım Sahası’nda kozlarını paylaştı. Mücadeleyi Tekirdağ İdman Yurduspor 1-0 kazanmayı başardı. 
Grupta bir diğer maçta Kazanderespor ise Eriklice Zeytinspor ile karşılaştı. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan müsabakayı Eriklice Zeytinspor 2-1 galip tamamladı ve 3 puanın sahibi oldu.
Grubun bir diğer müsabakasında ise Marmaraereğlisi Belediyespor ile Tekirdağ Değirmenaltıspor karşılaştı. Marmaraereğlisi Sahası’nda oynanan maçı ev sahibi Marmaraereğlisi Belediyespor 1-0 kazanarak lige iyi başladı.
Grupta son maçta ise Karacakılavuzspor ile Tekirdağ Gençlikgücü kozlarını Karacakılavuz Sahası’nda paylaştı. Müsabakayı ev sahibi Karacakılavuzspor 6-1 galip tamamladı ve lige harika başladı.

Tekirdağ 1. Amatör Küme A Grubu 1. Hafta Sonuçları
Tekirdağ İdman Yurduspor 4-1 Çerkezmüsellim Spor Kulübü
Kazanderespor 1-2 Eriklice Zeytinspor
Marmaraereğlisi Belediyespor 1-0 Tekirdağ Değirmenaltıspor
Karacakılavuzspor 6-1 Tekirdağ Gençlikgücüspor

B Grubu’nda ise şu takımlar yer alıyor: Tekirdağ Adaletspor, Hürriyet Yıldızspor, Ferhandalıspor, Ergene Gençlerbirliğispor, Ergenespor, Ergene Misinlispor, Ergenegücü Ulşaspor, Sağlıkspor.

B Grubu’nda ilk hafta mücadelesinde Ergene Gençlerbirliğispor ile Sağlıkspor karşılaştı. Ulaş Sahası’nda oynanan mücadeleyi Ergene Gençlerbirliğispor 3-0 galip tamamlamasını bildi. 
Bir diğer maçta Tekirdağ Adaletspor ise Ergenegücü Ulaşspor ile kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaştı. Mücadeleye Tekirdağ Adaletspor golle başlasa da sonunu getiremedi ve maçı Ergenegücü Ulaşspor 4-1 kazandı.
Grupta bir diğer müsabakada Ergene Misinlispor ile Ergenespor, Ergene derbisinde karşılaştı. Ulaş Sahası’nda oynanan mücadeleyi Ergenespor 6-1 kazanmayı başardı ve lige iyi başladı.
Grubun son maçında ise Ferhandanlıspor ile Hürrriyet Yıldızspor Karadeniz 1 Nolu Saha’da karşılaşacaktı. Hürriyet Yıldızspor ligden çekildiği için Ferhadanlıspor 3 puanın sahibi oldu. 

Tekirdağ U14 Ligi’nde 4. hafta programı belli oldu Tekirdağ U14 Ligi’nde 4. hafta programı belli oldu

Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu 1. Hafta Sonuçları
Ergene Gençlerbirliğispor 3-0 Sağlıkspor 
Tekirdağ Adaletspor 1-4 Ergenegücü Ulaşspor
Ergene Misinlispor 1-6 Ergenespor
Ferhandanlıspor 3-0 Hürriyet Yıldızspor

C Grubu’nda ise yer alan takımlar; Vakıflar Güvenspor, Ergene Kırkgözspor, Karaağaçspor, Kapaklı Kartalspor, Taşkıranlar Samsungücüspor, Küçük Yoncalıspor, Güngörmezspor, Kızılpınar Uzayspor oldu.

C Grubu müsabakasında ilk haftada Karaağaçspor ile Güngörmezspor kozlarını paylaştı. Kapaklı Sahası’nda oynanan müsabakayı Güngörmezspor 6-1 kazanmayı başardı ve 3 puanı kaptı.
Bir diğer maçta Vakıflar Güvenspor ile Kızılpınar Uzayspor karşılaştı. Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Vakıflar Güvenspor 3-0 galip tamamladı.
Grubun bir diğer müsabakasında Taşkıranlar Samsungücüspor ile Kapaklı Kartalspor Kapaklı Sahası’nda karşılaştı. Mücadeleyi Taşkıranlar Samsungücüspor 3-0 kazanmayı bildi.
Grupta son maçta ise Küçük Yoncalıspor ile Ergene Kırkgözspor Saray Şehir Stadı’nda kozlarını paylaştı. Müsabakayı Küçük Yoncalıspor 4-0 kazanarak lige iddalı başladı. 

Tekirdağ 1. Amatör Küme C Grubu 1. Hafta Sonuçları
Karaağaçspor 1-6 Güngörmezspor
Vakıflar Güvenspor 3-0 Kızılpınar Uzayspor
Taşkıranlar Samsungücüspor 3-0 Kapaklı Kartalspor
Küçük Yoncalıspor 4-0 Ergene Kırkgözspor

Kaynak: İlkay Danacılar