Süleymanpaşa’da bulunan Rumeli İskelesi’nde yer alan Mutlu Kent Aile Çay Bahçesi; menüsünde Tekirdağ’a özgü lezzetlerden fast food yemek türüne kadar bir çok seçeneği barındırıyor. Yemek harici soğuk ve sıcak içecekler ile birbirinden güzel tatlılar, deniz havası almaya gelen Rumeli İskelesi misafirlerine eşlik ediyor.
Manzara eşliğinde kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve günün her öğününde tatlı hizmeti veren Mutlu Kent Aile Çay Bahçesi, diğer mekanlara göre uygun seyreden fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. 
Tekirdağ’ın yerel lezzetlerini tatmak isteyen misafirler için, menüde yer alan Tekirdağ Köftesi, 220 liradan satışa sunuluyor. Köftenizin yanında çoban salatası da isterseniz 70 TL’den alabilirsiniz.  Menüde kahvaltı tabağı 150 TL. İçerisinde haşlanmış yumurta, beyaz peynir,zeytin, domates,salatalık, kalem börek , patates kızartması, kahvaltılık ezme, reçel,bal,tereyağ, fındık kreması, çay ve ekmek bulunuyor. Aynı kahvaltı bir çok mekanda 200 liradan fazla fiyata sunuluyor.
Burada hamburger 140 lira, Tekirdağ’ın yöresel lezzetlerinden biri olan peynir helvasının porsiyonu ise 50 TL. Yaz aylarında daha serinletici bir seçim yapmak isterseniz , 25 TL daha ödeyip peynir helvanızın yanına bir top dondurma alabilirsiniz. 
Mutlu Kent Aile Çay Bahçesi’nde su 10 TL, Limonata 40 TL, Türk kahvesi 40 TL.
Bir çok pastanede 200 liradan satışa sunulan San Sebastian burada 110 TL. Diğer peynirli kek çeşitleri, trileçe, mozaik pasta, tiramisu ve orman meyveli pasta gibi tatlılar da 90 TL.
Özellikle sabah kahvaltıları için yoğun olan, kurumsal toplantılar için de tercih edilen, akşam yemeği sonrası sahil yürüyüşü yapanların da çay eşliğinde dinlenme noktası olarak seçtiği Mutlu Kent Aile Çay Bahçesi; genç, dinamik, güleryüzlü çalışanları ile Rumeli İskelesi’nde hızlı ve kaliteli bir hizmet vermeye devam ediyor.

Gezici Kent Lokantasına yoğun ilgi Gezici Kent Lokantasına yoğun ilgi

Trakyagazetesi Tekirdağ Burada Dinleniyor2

Kaynak: Özge Ebecek