Tekirdağ Gençlikgücü 2024-2025 futbol sezonununda, “Tekirdağ 1. Amatör Kümeye” iddialı bir şekilde girmek adına kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Tekirdağ Gençlikgücüspor 4 oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Çorluspor 1947’nin rakibi belli oldu Çorluspor 1947’nin rakibi belli oldu

Tekirdağ Gençlikgücüspor iç transferde savunma oyuncusu Barkın Baydemir ile yeniden anlaşmaya vardı. Kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘2023-2024 sezonu şampiyonluğumuzda pay sahibi olan Barkın Baydemir ile yeniden anlaşmış bulunuyoruz. Oyuncumuz güçlü fiziği ve yetenekli oyun kurucu özellikleri ile bir çok takımın transfer listesinde yer alıyordu. Oyuncumuza başarılar diler, yeni sezonda başarılı olmasını temenni ederiz ’’ ifadeleri kullanıldı.

Tekirdağ Gençlikgücüspor yine geçtiğimiz sezon takımda forma giyen hücum oyuncusu Enes Bağlan ile anlaşmaya vardı. Kulüpten yapılan açıklamada; ‘‘2023-2024 sezonunda şampiyonluk yaşadığımız formamızı terleten, sırası ile Kapaklı Sitespor, 100. Yıl Spor ve Tekirdağ Gençlik Gücü SK takımlarında forma giyen başarılı oyuncu Enes Bağlan ile tekrardan sözleşme yeniledik. Oyuncumuza kulübümüze tekrardan hoşgeldin der; başarılı bir sezon geçirmesini temenni ederiz.’’ denildi. 

Tekirdağ temsilcisi geçen sezonun önemli oyuncularından olan Alpay Çaylak ile de sözleşme yeniledi. Kulüpten yapılan bilgilendirmede; ‘‘2023-2024 sezonunda şampiyon olan kadromuzun önemli bir parçası olan Alpay Çaylak ile yeni sezonda yine beraberiz. Oyuncumuz sırası ile Tekirdağspor, 100. Yıl Spor, Tekirdağ Gençlik Gücü SK, Kumbağspor, Şarköyspor formaları giymiştir. Mücadeleci ve dinamik oyuncumuza yeni sezonda başarılar diler, yolun sonunun şampiyonluk olmasını temenni ederiz.’’ açıklaması yapıldı.

Tekirdağ Gençlikgücü son olarak genç hücum oyuncusu Ramazan Akar ile yeniden anlaşmaya vardı. Konu ile ilgili yapılan açıklamada; ‘‘Genç ve yetenekli kanat oyuncusu Ramazan Akay yeniden Tekirdağ Gençlikgücü’nde.. Oyuncumuza yeni sezonda başarılar diler, sakatlıksız bir sezon dileriz.’’ ifadeleri kullanıldı.

DAHA ÖNCE 8 OYUNCU TRANSFERİ AÇIKLANMIŞTI
Tekirdağ Gençlikgücüspor daha önce de 8 oyuncu ile sözleşme imzalamıştı.
İlk olarak kaleci transferini açıklayan Tekirdağ Gençlikgücüspor, son olarak BAL Ligi’nde Bakırköyspor forması giyen Abdullah Can Yıldırım ile anlaşmaya varmıştı.
Tekirdağ Gençlikgücüspor daha sonra takım kaptanı Bilal Ercan Arıcan ile sözleşme imzalamıştı. 
Savunmaya da takviye yapan Tekirdağ Gençlikgücüspor tecrübeli oyuncu Esat Sezer ile anlaşmaya varmıştı. 
Tekirdağ Gençlikgücüspor orta saha transferi için iç transferde Hüseyin Can Kuzucu ile anlaşmaya varmıştı.
Kanat oyuncusu takviyesi yapan Tekirdağ Gençlikgücüspor genç oyuncular Ahmet Melih Namalır ve Furkan Aydın sözleşme imzalamıştı.
Tekirdağ Gençlikgücüspor iç transferde savunma oyuncusu Bora Baydemir ile 1 yıllık sözleşme yapmıştı.
Tekirdağ Gençlikgücüspor yine geçtiğimiz sezon Şarköyspor forması giyen Yusuf Sarıgül ile anlaşmaya varmıştı.

Kaynak: İlkay Danacılar