36 takımın mücadele ettiği Tekirdağ U14 Ligi, A,B,C ve D grubu olmak üzere dört gruptan oluşuyor.

Tekirdağ U14 Ligi A Grubu’nda 2. hafta maçında 3 puanla zirvede yer alan Aslan Yıldızspor ile puansız olarak 7. sırada yer alan Kumbağspor ile karşılaşacak. Mücadele 13 Kasım Sahası’nda saat 14.00’te oynanacak. 
Bir diğer maçta 3 puanla 3. sırada yer alan Tekirdağ Gücüspor ile puansız olarak 8. sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor ile Marmaraereğlisi Sahası’nda saat 15.15’te kozlarını paylaşacak.
Grupta 1 puanla 4. sırada yer alan Çorlu Fenerspor ile puansız olarak 6. sırada yer alan ve ilk haftayı maç yapmadan geçen Tekirdağ İdman Yurduspor ile karşılaşacak. Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda oynanacak maç saat 18.15’te başlayacak. 
Grubun son maçında ise 1 puanla 5. sırada yer alan Şarköy Yıldızspor ise son sırada yer alan Karadeniz Gençlikspor ile 13 Kasım Sahası’nda karşılaşacak. Mücadele saat 15.30’da start alacak.  
Grupta 3 puanlı 2. sıradaki Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 2. haftayı BAY geçecek  

Tekirdağ U14 Ligi A Grubu 2. Hafta Programı
Çorlu Fenerspor - Tekirdağ İdman Yurduspor 
Marmaraereğlisi Belediyespor - Tekirdağ Gücüspor
Karadeniz Gençlikspor - Şarköy Yıldızspor
Kumbağspor - Aslan Yıldızspor
Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor - BAY

Tekirdağ U14 Ligi B Grubu’nda 2. hafta maçında 3 puanla zirvede yer alan Çerkezmüsellim Spor Kulübü ile 3 puanla 4. sırada yer alan 100. Yılspor Hayrabolu Sahası’nda saat 15.00’te kozlarını paylaşacak.
Bir diğer maçta ise 3 puanla 2. sırada yer alan Akçeşmespor Karadeniz 1Nolu Saha’da puansız olarak 5. sırada yer alan Hayrabolu Belediyespor ile karşılaşacak. Mücadele saat 13.15’te oynanacak.
Grupta 3 puanla 3. basamakta bulunan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise puansız olarak 6. basamakta yer alan Çorlu İdman Ocağıspor’a konuk olacak. Müsabaka Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak.
Grubun son maçında puansız olarak 8. sırada yer alan Çorluspor 1947 takımı yine puansız olarak 9. sırada yer alan Kazanderespor ile Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda karşılaşacak. Mücadele saat 15.00’te start alacak.
Grupta puansız olarak 7. sırada yer alan Büyük Çınarlıspor 2. haftayı BAY geçecek.      

Tekirdağ U14 Ligi B Grubu 2. Hafta Programı
Akçeşmespor - Hayrabolu Belediyespor
Çerkezmüsellim Spor Kulübü - 100. Yılspor
Çorluspor 1947 - Kazanderespor
Çorlu İdman Ocağıspor - Süleymanpaşa Namık Kemalspor 
Büyük Çınarlıspor- BAY
 
Tekirdağ U14 Ligi C Grubu’nda 2. hafta maçında 3 puanlı lider Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ile puansız olarak 7. sırada yer alan Ergenespor karşılaşacak. Mücadele Ulaş Sahası’nda saat 16.30’da oynanacak.
Bir diğer maçta ise 3 puanla 2. sırada yer alan Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile 3 puanla 4. basamaktaki Çerkezköy 1923 Gençlikspor kozlarını Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda saat 12.00’de paylaşacak. 
Grupta puansız olarak 5. sırada yer alan ve ilk haftayı BAY geçen Ergene Velimeşespor ile puansız olarak 6. sırada yer alan Çataklıspor karşılaşacak. Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda başlayacak maç saat 13.00’te oynanacak.  
Grubun son maçında ise puansız olarak 8. sırada yer alan Sağlıkspor ile son sırada yer alan Ergenegücü Ulaşspor karşılaşacaktı. Ergenegücü Ulaşspor ligden çekilince Sağlıkspor mücadeleyi 3-0 hükmen galip tamamlayacak.    
Grupta 3 puanla 3. sırada yer alan Çerkezgücüspor ise 2. haftayı BAY geçecek.

Tekirdağ U14 Ligi C Grubu 2. Hafta Programı
Çataklıspor - Ergene Velimeşespor
Ergenespor - Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü
Çorlu Belediye Futbol Kulübü - Çerkezköy 1923 Gençlikspor 
Sağlıkspor - Ergenegücü Ulaşspor
Çerkezgücüspor- BAY

Tekirdağ U14 Ligi D Grubu’nda 2. haftada 3 puanla zirvede yer alan Saray İstiklalspor ile 1 puanla 5. sırada yer alan Kapaklıspor kozlarını Saray Şehir Stadı’nda paylaşacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak. 
Bir diğer müsabakada 1 puanla 3. sırada bulunan Saray Belediyespor ile puansız olarak 7. sırada yer alan Kızılpınar Uzayspor Saray Şehir Stadı’nda 15.30’da karşılaşacak.
Grupta 1 puanla 4. sırada yer alan Büyük Yoncalıspor ile 1 puanlı bir başka ekip olan 6. sıradaki Fevzipaşaspor ile karşılaşacak. Müsabaka Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde saat 15.00’te oynanacak.      
Yine grubun son maçında ise puansız olarak 8. sırada yer alan Tekirdağ Marmaraspor ile Kapaklı Kartalspor, Kapaklı Sahası’nda karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak.
Grupta 3 puanla 2. sırada yer alan Kapaklı Sitespor 2. haftayı BAY geçecek.

Tekirdağspor takviyeleri sürdürüyor Tekirdağspor takviyeleri sürdürüyor

Tekirdağ U14 Ligi D Grubu 2. Hafta Programı
Saray Belediyespor - Kızılpınar Uzayspor
Kapaklı Kartalspor - Tekirdağ Marmaraspor
Fevzipaşaspor - Büyük Yoncalıspor
Saray İstiklalspor - Kapaklıspor
Kapaklı Sitespor - BAY

Kaynak: İlkay Danacılar