KARADENİZ, ŞARKÖY’E YETİŞEMEDİ
Tekirdağ U14 Ligi A Grubu’nda 2. hafta maçında 3 puanla zirvede yer alan Aslan Yıldızspor ile puansız olarak 7. sırada yer alan Kumbağspor karşılaştı. 13 Kasım Sahası’nda oynanan maçı Aslan Yıldızspor 3-0 kazanarak puanını 6 yaptı ve 2. sırada yer aldı. Kumbağspor ise puansız olarak 8. sırada yer aldı.
Bir diğer maçta 3 puanla 3. sırada yer alan Tekirdağ Gücüspor ile puansız olarak 8. sırada yer alan Marmaraereğlisi Belediyespor, Marmaraereğlisi Sahası’nda kozlarını paylaştı. Müsabakayı Tekirdağ Gücüspor 4-0 kazanmayı başardı. Bu sonuçla Tekirdağ Gücüspor 6 puanla zirveye yerleşirken, Marmaraereğlisi Belediyespor puansız olarak 7. basamakta kaldı. 
Grupta 1 puanla 4. sırada yer alan Çorlu Fenerspor ile puansız olarak 6. sırada yer alan ve ilk haftayı maç yapmadan geçen Tekirdağ İdman Yurduspor karşılaştı. Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda oynanan maçı Çorlu Fenerspor 3-1 galip tamamladı. Çorlu Fenerspor bu sonuçla 4 puanla 3. basamakta yer alırken, Tekirdağ İdman Yurduspor puansız olarak 6. sırada yer aldı. 
Grubun son maçında ise 1 puanla 5. sırada yer alan Şarköy Yıldızspor ile puansız olarak son sırada yer alan Karadeniz Gençlikspor 13 Kasım Sahası’nda karşılaştı. Oldukça büyük çekişmeye sahne olan maçı Şarköy  Yıldızspor 4-3 kazandı. Şarköy Yıldızspor bu galibiyetle 4 puanla 4. sırada yer alırken, Karadeniz Gençlikspor son sırada yer aldı.
Grupta 3 puanlı 5. sıradaki Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor 2. haftayı BAY geçti.  

Tekirdağ U14 Ligi A Grubu 2. Hafta Sonuçları
Çorlu Fenerspor 3-1 Tekirdağ İdman Yurduspor 
Marmaraereğlisi Belediyespor 0-4 Tekirdağ Gücüspor
Karadeniz Gençlikspor 3-4 Şarköy Yıldızspor
Kumbağspor 0-3 Aslan Yıldızspor
Çorlu Halk Eğitimi Gücüspor - BAY

100. YIL’DAN TAM 11 GOL
Tekirdağ U14 Ligi B Grubu’nda 2. hafta maçında 3 puanla zirvede yer alan Çerkezmüsellim Spor Kulübü ile 3 puanla 4. sırada yer alan 100. Yılspor, Hayrabolu Sahası’nda kozlarını paylaştı. 100. Yılspor rakibine gol olup yağdı ve maçı 11-0 kazandı. 100. Yılspor bu galibiyetle 6 puana ulaştı ve zirveye yerleşti. Çerkezmüsellim Spor Kulübü 3 puanla 5. sırada kaldı.
Bir diğer maçta ise 3 puanla 2. sırada yer alan Akçeşmespor, Karadeniz 1Nolu Saha’da puansız olarak 5. sırada yer alan Hayrabolu Belediyespor ile karşılaştı. Mücadeleyi Akçeşmespor 5-2 kazandı. Akçeşmespor 6 puanla 2. sıraya yer alırken, Hayrabolu Belediyespor ise puansız olarak 8. sırada kaldı.   
Grupta 3 puanla 3. basamakta bulunan Süleymanpaşa Namık Kemalspor ise puansız olarak 6. basamakta yer alan Çorlu İdman Ocağıspor’a konuk oldu. Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda oynanan ve çekişmeli geçen maçı Süleymanpaşa Namık Kemalspor 4-3 kazandı ve 6 puanla 3. sırada yer aldı. Çorlu İdman Ocağıspor ise puansız olarak 6. basamakta kaldı.
Grubun son maçında puansız olarak 8. sırada yer alan Çorluspor 1947 takımı yine puansız olarak 9. sırada yer alan Kazanderespor ile Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda karşılaştı. Çorluspor 1947 mücadeleyi 3-0 kazanmayı başardı. Çorluspor 1947 takımı 3 puana ulaşarak 4. sıraya yerleşirken, Kazanderespor ise puansız olarak 9. sırada yer aldı.  
Grupta puansız olarak 7. sırada yer alan Büyük Çınarlıspor 2. haftayı BAY geçti.      

Tekirdağ U14 Ligi B Grubu 2. Hafta Sonuçları
Akçeşmespor 5-2 Hayrabolu Belediyespor
Çerkezmüsellim Spor Kulübü 0-11 100. Yılspor
Çorluspor 1947 3-0 Kazanderespor
Çorlu İdman Ocağıspor 3-4 Süleymanpaşa Namık Kemalspor 
Büyük Çınarlıspor- BAY
 
ÇORLU 59 BUÇUK LİDERLİĞİ KORUDU
Tekirdağ U14 Ligi C Grubu’nda 2. hafta maçında 3 puanlı lider Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü ile puansız olarak 7. sırada yer alan Ergenespor karşılaştı. Ulaş Sahası’nda oynanan mücadeleyi Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü 2-0 kazanarak 6 puanla zirvede yer aldı. Ergenespor ise puansız olarak 7. sırada kaldı.
Bir diğer maçta ise 3 puanla 2. sırada yer alan Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile 3 puanla 4. basamaktaki Çerkezköy 1923 Gençlikspor kozlarını Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda paylaştı. Çekişmeli geçen maçı Çorlu Belediye Futbol Kulübü 3-2 kazanmayı başardı. Çorlu Belediye Futbol Kulübü bu sonuçla 6 puanla 2. sırada yer alırken, Çerkezköy 1923 Gençlikspor 3 puanla 5. sırada kaldı.
Grupta puansız olarak 5. sırada yer alan ve ilk haftayı BAY geçen Ergene Velimeşespor ile puansız olarak 6. sırada yer alan Çataklıspor karşılaştı. Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda oynanan müsabakayı Ergene Velimeşespor 5-0 kazanmayı bildi. Ergene Velimeşespor 3 puanla 3. sıraya yerleşirken, Çataklıspor puansız olarak 8. sırada yer aldı.
Grubun son maçında ise puansız olarak 8. sırada yer alan Sağlıkspor ile son sırada yer alan Ergenegücü Ulaşspor karşılaşacaktı. Ergenegücü Ulaşspor ligden çekilince Sağlıkspor mücadeleyi 3-0 hükmen galip tamamladı. Sağlıkspor 3 puanla 6. sırada yer alırken, Ergenegücü Ulaşspor puansız olarak son sırada kaldı.     
Grupta 3 puanla 4. sırada yer alan Çerkezgücüspor ise 2. haftayı BAY geçti.

Tekirdağ U14 Ligi C Grubu 2. Hafta Sonuçları
Çataklıspor 0-5 Ergene Velimeşespor
Ergenespor 0-2 Çorlu 59 Buçuk Spor Kulübü
Çorlu Belediye Futbol Kulübü 3-2 Çerkezköy 1923 Gençlikspor 
Sağlıkspor 3-0 Ergenegücü Ulaşspor
Çerkezgücüspor- BAY

GOLSÜZ BİTEN TEK MAÇ OLDU
Tekirdağ U14 Ligi D Grubu’nda 2. haftada 3 puanla zirvede yer alan Saray İstiklalspor ile 1 puanla 5. sırada yer alan Kapaklıspor kozlarını Saray Şehir Stadı’nda paylaştı. Mücadele golsüz beraberlikle sona erdi. Saray İstiklalspor 4 puana ulaşarak 3. sıraya gerilerken, Kapaklıspor 2 puanla 6. sırada yer aldı.
 Bir diğer müsabakada 1 puanla 3. sırada bulunan Saray Belediyespor ile puansız olarak 7. sırada yer alan Kızılpınar Uzayspor, Saray Şehir Stadı’nda karşılaştı. Saray Belediyespor rakibine acımadı ve maçı 8-1 galip tamamladı. Saray Belediyespor bu sonuçla 4 puanla liderliğe yükselirken, Kızılpınar Uzayspor puansız olarak 9. sırada kaldı.
Grupta 1 puanla 4. sırada yer alan Büyük Yoncalıspor ile 1 puanlı bir başka ekip olan 6. sıradaki Fevzipaşaspor karşılaştı. Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanan müsabakayı Fevzipaşaspor 7-2 kazandı ve 4 puanla 2. sıraya yükseldi. Büyük Yoncalıspor ise 1 puanla 7. basamakta yer aldı.
Yine grubun son maçında ise puansız olarak 8. sırada yer alan Tekirdağ Marmaraspor ile puansız olarak 5. sıradaki Kapaklı Kartalspor, Kapaklı Sahası’nda karşılaştı. Mücadeleyi Kapaklı Kartalspor 3-0 galip tamamlamasını bildi. Kapaklı Kartalspor 3 puanla 5. basamakta yer alırken, Tekirdağ Marmaraspor puansız olarak 8. sırada kaldı.
Grupta 3 puanla 4. sırada yer alan Kapaklı Sitespor 2. haftayı BAY geçti.

Çorluspor 1947 evinde Ayvalıkgücü’nü konuk edecek Çorluspor 1947 evinde Ayvalıkgücü’nü konuk edecek

Tekirdağ U14 Ligi D Grubu 2. Hafta Sonuçları
Saray Belediyespor 8-1 Kızılpınar Uzayspor
Kapaklı Kartalspor 3-0 Tekirdağ Marmaraspor
Fevzipaşaspor 7-2 Büyük Yoncalıspor
Saray İstiklalspor 0-0 Kapaklıspor
Kapaklı Sitespor - BAY

Kaynak: İlkay Danacılar