DEVA Partisi Tekirdağ 3. Olağan İl Kongresi, Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı. Tek listeyle gerçekleştirilen kongrede DEVA Partisi İl Başkanlığı görevine Ozan Varan seçildi. 

“ALİ BABACAN’IN YOLUNDAYIZ”

Varan, kongrede yaptığı konuşmasına, “Allah mahcup etmesin.  Sorumluluğumuz büyük” sözleriyle başladı. 
Ülke menfaatleri söz konusu olduğunda,  makam ve mevkiyi elinin tersiyle itmiş bir genel başkanın, Ali Babacan’ın öğrencileri olduklarını belirten Varan, “Genel ve yerel seçimler sonrası bazı cumhurbaşkanı adaylarının, bazı genel başkanların, parti teşkilatı ve sevenlerini nasıl sukutuhayala uğrattıklarına şahit olduk. Ve o zaman dedik ki iyi ki DEVA Partisi’ndeyiz, iyi ki Ali Babacan’ın yolundayız” ifadelerini kullandı.

“SEÇİMLERE ŞİMDİDEN HAZIRLANACAĞIZ”

Varan, şunları kaydetti:
“Yönetimim ve şahsım adına bazı sözler vermek istiyorum. Eksik ilçelerimizi tamamlayıp iki yıl sonrasında bir genel seçim olacakmış gibi parti teşkilatımızı seçimlere hazırlayacağız. Genel ve yerel seçimlerde vatandaşlarımıza verilmiş tüm vaatlerin takipçisi olacağız. Daha çok siyaset yapacağız. Şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın daha çok sesi olacağız. Hepinizin huzurunda söz veriyorum.”

KONUKLARA TEŞEKKÜR
Varan konuşmasında, İl Başkanı seçilmesinde kendisine destek veren DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar'a, Kurucu İl Başkanı Hasan Berk Çebi'ye, tüm ilçe başkanlarına ve DEVA Partili yol arkadaşlarına, kongrede kendisini yalnız bırakmayan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Nurten Yontar'a, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar'a, Gelecek Partisi İl Başkanı Recep Nişancı'ya, Zafer Partisi İl Başkanı Fatih Altıntaş'a, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ali Rıza Özen'e ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay'a teşekkür etti.

Tekirdağ'da çocuk istismarına karşı tepki Tekirdağ'da çocuk istismarına karşı tepki

Trakyagazetesi “Tekirdağlıların Sesi Olacağız2”

Kaynak: Özge Ebecek