Çorluspor 1947 lige başlıyor Çorluspor 1947 lige başlıyor

Tekirdağspor 2023-2024 Futbol sezonunda Süper Amatör Küme’de 73 puanla şampiyon olmayı başarmıştı. Önümüzdeki sezon BAL Ligi’nde mücadele edecek olan sarı- siyahlı ekip yeni sezon öncesi herhangi bir açıklama yapmadı. 
Tekirdağspor en son olarak 5 Mayıs 2024 tarihinde Sağlamtaşspor maçıyla ligi şampiyon tamamladı. Tekirdağspor geçtiğimiz yıl oynadığı 26 maçta 24 galibiyet, 1 beraberlik ve ligin son maçında 1 yenilgi alarak sezonu 73 ouanla zirvede bitirmişti. Tekirdağspor bu maçlarda 80 gol atarken, kalesinde yanlızca 9 gol görerek rahat bir sezonu geride bırakmıştı.
Tekirdağspor’da yeni sezonda mevcut hoca ile devam edilip edilmeyeceği bile hala belirsizliğini korurken, yeni sezonda nasıl bir takım kurulacağı ve nasıl bir planlama yapılacağı, transferde nasıl bir yol izleneceği ile ilgili açıklanmadı.
Yönetimin yeni sezonda devam edip etmeyeceği ile ilgili herhangi bir bilgilendirme yapılmazken, transfer sezonunun başlamasına rağmen Tekirdağspor’da her hangi bir çalışmanın olmaması taraftarları endişelendiriyor.
Tekirdağspor’un olağan kongresi yaklaşık 1 yıl sonra yapılacak fakat mevcut yönetimin bu yeni sezonda olup olmayacağı belirsizliğini koruyor. 
BAL Ligi’nin zorluğu göz önüne alınırsa yani mevcut ligde Tekirdağspor il takımları arasında 3. sırada yer alırsa küme düşme ihtimali bulunuyor. Bu yüzden Tekirdağspor’un bu sezon yapacağı hamleler ligde mücadele etme adına büyük önem taşıyor.
Kamuoyu da Tekirdağspor’un durumunun ne olacağı hakkında yakın zamanda bir açıklamanın yapılmasını bekliyor.

Kaynak: İlkay Danacılar