Tekirdağspor teknik direktör olarak Uğur Aytaç ile sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında yapılan basın açıklamasında Tekirdağspor yönetiminden yeni sezon öncesi bilgilendirme yapıldı.

Ergene Velimeşe deplasmana hazırlanıyor Ergene Velimeşe deplasmana hazırlanıyor

‘‘GEÇMİŞ DÖNEM YÖNETİMLERİN BORÇLARI VAR’’
Teknik direktör Uğur Aytaç’ın imza törenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tekirdağspor Başkanı Ekrem Daşdan Tekirdağspor’un borcunun ne durumda olduğu sorusuna cevap olarak; ‘‘Biz yaklaşık 3 yıldır yönetimdeyiz. Şu anda mevcut yönetim olarak devam ediyoruz. Bizim dönemimizde herhangi bir borç durumu olmadı. Hatta bizden önceki yönetimlerin borcunu biz bizzat yönetim olarak ödedik. Tekirdağspor’un geçmiş dönemlerden kalma yaklaşık 3.5-4 milyon TL borcu var. Bu borçların içinde eski yöneticilerin alacakları var. Biz profesyonel liglere tekrar yükseldiğimizde bu gelir sayesinde bu borçlar kendi kendine ödenecek. Yönetim olarak 2 yıldır görevdeyiz. Şu anda görevimize devam ediyoruz. Biz yönetim kurulu olarak ve iş insanları, belediyeler olsun dışarıdan destek alarak Tekirdağspor’u hedeflerine en iyi şekilde taşımak istiyoruz. Bugüne kadar Tekirdağspor’u bu noktada tutmayı başardık. Bundan sonra da daha ileri taşımak için mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz.’’ dedi. 
‘‘KARŞILIKLI ANLAŞARAK AYRILDIK’’
Daha önce açıklanan teknik direktör İlker Bulut’un ayrılması ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Daşdan; ‘‘Teknik direktör İlker Bulut’un Tekirdağspor’dan habersiz bir şekilde ayrıldığı iddiaları doğru değildir. Biz kendisi ile oturup konuştuk. Karşılıklı olarak birlikte yol yürüyemeyeceğimizi ve sezon öncesi ayrılmanın daha doğru olacağını gördük. Bunun sonucunda da kendisi ile devam etmemeye karar verdik. Bu ayrılık sonrası kulübümüzün teknik direktör İlker Bulut’a karşı herhangi bir maddi sorumluluğu yoktur. BAL’da sözleşmeler profesyonel değil, güvene dayalı imzalanmaktadır.’’ ifadelerini kullandı.
Geçmiş dönemden oyuncu alacakları ile ilgili bilgilendirmede bulunan kulüp başkanı Daşdan; ‘‘Herhangi bir oyuncumuza karşı bir borcumuz yoktur. Yanlızca şampiyonluk için prim açıklayan dışarıdan iş adamları vardı. Bunları söz verenler maalesef yerine getirmedi. Biz elimizden geleni yaptık.’’ dedi.
‘‘HEDEF 3.LİG’E ÇIKMAK’’
Tekirdağspor’un bu seneki hedefinden de bahseden Başkan Daşdan; ‘‘Bu sezon yaklaşık 15-20 milyon TL bir bütçemiz var. Bu bütçeyle Tekirdağspor’u profesyonel liglere çıkarmayı hedefliyoruz. İlk hedefimiz 3. lige çıkmak.’’ dedi.
Daha sonra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar antrenman tesislerini ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti.
Başkan Nallar Tekirdağspor için üzerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğunu söylerken Belediye’nin de tasarruf döneminde olduğunun bilinmesini istedi.

Kaynak: Abdullah Yalçın